Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΜΟΤΙΒΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ – ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΛΣΟΝ!


 Δημιουργούμε classy αλλά και ζωηρούς συνδυασμούς με τη must επιλογή για τη σεζόν που δεν είναι άλλη από τα καλσόν!

Μπορεί να έχουμε συνδυάσει τον χειμώνα με τα παντελόνια λόγω των καιρικών συνθηκών, ωστόσο δεν υπάρχει πιο fashionable επιλογή για την εποχή από τα λατρεμένα φορέματα και τις φούστες μας! Είτε επιλέξουμε μια πιο chic εκδοχή είτε μια πιο girly, ο αέρας και η αίγλη που δίνουν τα συγκεκριμένα items είναι μερικοί από τους λόγους που χαιρόμαστε να τα βλέπουμε γύρω μας αλλά και πάνω μας.

Και φυσικά, μία ακόμα αφορμή για να τα φοράμε συχνότερα είναι οι συνδυασμοί που μπορούμε να δημιουργήσουμε με τα καλσόν που θα επιλέξουμε!

Διαβάστε ακόμα: Γιατί το αντηλιακό είναι απαραίτητο ακόμα και τον χειμώνα

Στις νέες κολεξιόν εντοπίζουμε άπειρα σχέδια και ξεχωριστές υφές που είναι ικανά να μεταμορφώσουν το σύνολό μας, αναδεικνύοντας τα πόδια μας. Παράλληλα, κολακεύουν το σώμα μας καθώς έχουμε την ευκαιρία να διαλέξουμε σχέδια και τα μοτίβα ανάλογα με τον σωματότυπό μας αλλά και να ψηφίσουμε push ups καλσόν για τέλειο αποτέλεσμα στην εφαρμογή!

Μάλιστα, τα looks που μπορούμε να φτιάξουμε με ένα καλσόν δεν περιορίζονται μόνο στις φούστες και τα φορέματα, αλλά ενδείκνυνται και για… εκπλήξεις όταν επιλέξουμε παντελόνια! Για παράδειγμα, μπορούμε να διαλέξουμε ένα elegant σχέδιο κάτω από μια ζιπ κιλότ παντελόνα ή ένα denim με σκισίματα, απογειώνοντας την εικόνα τους!

Απόλυτη τάση της σεζόν είναι τα καλσόν με logo! Έχουν έρθει για να μείνουν και είμαστε απόλυτα ικανοποιημένες με αυτό γιατί είναι ξεχωριστά και παιχνιδιάρικα, φτάνοντας το καθημερινό dress up σε άλλο επίπεδο. Δημιουργούν μάλιστα την αίσθηση του… τατουάζ και είναι μια τέλεια επιλογή για να σπάσουμε τη μονοτονία!

Αν θέλουμε να αγκαλιάσουμε μια πιο εκκεντρική και sexy πλευρά μας, διαχρονικό και συγχρόνως εντυπωσιακό είναι ένα διχτυωτό καλσόν ή ένα που δίνει την όψη καλσοδέτας. Για πιο απλές περιστάσεις, λατρεμένη και άνετη επιλογή είναι τα οπάκ καλσόν ενώ για βραδινές εξόδους αξίζει να εμπιστευτούμε ένα με ολόισια γραμμή στο πίσω μέρος που κάνει τα πόδια μας να φαίνονται ψηλότερα!

Για πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις, μην φοβηθείτε τα χρωματιστά που δίνουν μια πιο fun διάσταση στο σύνολό μας αλλά αυτά με sparkly details για glamourous εμφανίσεις!

Tezenis

Κεντρική φωτογραφία: calzedonia/instagram

vwoman.gr