Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Υπάρχει προϊόν που να είναι πούδρα και μέικ απ μαζί;


 Όχι απλά υπάρχει αλλά είναι μια ολόκληρη κατηγορία στο κεφάλαιο «βάσεις μακιγιάζ»: πρόκειται για τα powder foundations που συνδυάζουν την κάλυψη ενός μέικ απ με το φινίρισμα μιας πούδρας. Όμως μια νέα άφιξη, που προκάλεσε υστερία στο TikTok με τις beauty addicts να ανεβάζουν το ένα βίντεο μετά το άλλο με αποτέλεσμα το προϊόν να γίνεται συνεχώς sold-out παγκοσμίως, όχι μόνο ανέβασε τον πήχη στην κατηγορία αλλά έπεισε ακόμα και τις πιο δύσπιστες να...κάνουν χώρο στο νεσεσέρ τους για να το υποδεχτούν!

Ο λόγος για το Infaillible 24H Fresh Wear Foundation in a Powder της L'Oréal Paris, ένα μέικ απ σε μορφή πούδρας που έχει κάνει την beauty κοινότητα να παραληρεί, καθώς πρόκειται για ένα long lasting μέικ απ αλλά με την πιο ελαφριά υφή πούδρας που μπορείτε να φανταστείτε, η οποία αφήνει την επιδερμίδα να αναπνέει. Η λεπτή, blendable σύνθεσή του προσφέρει την μέτρια προς υψηλή κάλυψη ενός υγρού makeup ενώ παράλληλα εξασφαλίζει ματ αποτέλεσμα πούδρας χωρίς να δείχνει cakeyούτε στιγμή. Ταυτόχρονα, είναι πολύ περισσότερα από μία πούδρα, αφού η σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη με pigmentsνέας γενιάς που γίνονται ένα με την επιδερμίδα και εξασφαλίζουν 24ωρη διάρκεια.  Επιπλέον, τρία ειδικά επιλεγμένα συστατικά, απορροφούν τη λιπαρότητα και την κρατούν υπό έλεγχο όλη μέρα, φροντίζοντας να σας απαλλάσσουν από το άγχος της γυαλάδας. Όμως τα προσόντα του δεν σταματούν στην άψογη απόδοση. Επιπλέον, είναι αδιάβροχο, μένει σταθερό ακόμα και κάτω από τις πιο απαιτητικές συνθήκες ζέστης, ιδρώτα και υγρασίας, ενώ είναι και mask-friendly, πράγμα που σημαίνει ότι μένει σταθερό στην επιδερμίδα σας και δεν «μεταφέρεται» στη μάσκα σας. 

Η εμπειρία Infaillible 24H Fresh Wear Makeup σε μορφή πούδρας: γλιστράει σαν λεπτόρρευστο μέικ απ στο πρόσωπο, προσφέρει μέτρια προς υψηλή κάλυψη ανάλογα με τις ανάγκες σας και χαρίζει σε δευτερόλεπτα ένα υπέροχο αποτέλεσμα ομοιόμορφης, ανεπιτήδευτα “δροσερής”, φωτεινής επιδερμίδας, ενώ το χρώμα του δεν οξειδώνεται όσες ώρες κι αν περάσουν. Για αυτό και δεν χρειάζεται να ρίξετε ούτε μια ματιά στον καθρέφτη - το πρόσωπό σας θα δείχνει φρέσκο, φωτεινό και ματ όλη μέρα. Η κάμερα των Tik Tokers δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφιβολίας για το αποτέλεσμα: το ένα βίντεο μετά το άλλο δείχνει την υστερία που έχει προκαλέσει η άφιξη του Infaillible 24H Fresh Wear Makeup, με χρήστες της πλατφόρμας να επιδίδονται σε… αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβουν να αγοράσουν ένα προϊόν πριν γίνει sold-out – κάποιες, μάλιστα, δεν μπορούν να περιμένουν να επιστρέψουν στο σπίτι τους και το δοκιμάζουν στο…πάρκινγκ! Επιδερμίδες με διευρυμένους πόρους, ανομοιόμορφη υφή και δυσχρωμίες μεταμορφώνονται με ένα άγγιγμά του, makeup addicts με ξηρό δέρμα έχουν να λένε για το πόσο άνετο και ομοιόμορφο είναι το πρόσωπό τους μετά την εφαρμογή (πάντα με την κατάλληλη ενυδατική φροντίδα να προηγείται), τα σχόλια για την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στην πλήρη κάλυψη και την ανάλαφρη αίσθηση σε συνδυασμό με την ευκολία στην εφαρμογή το εκθειάζουν. Όλα δείχνουν πως το Infaillible 24H Fresh Wear Makeup ήρθε για να μας αποδείξει πως το μέικ απ σε μορφή πούδρας είναι αυτή τη στιγμή ό,τι πιο hot στο κεφάλαιο «βάσεις» μακιγιάζ. Όσο για τα Instagram φίλτρα… δεν θα έχουν κανένα λόγο ύπαρξης, γιατί απλά δεν θα βρίσκουν κανένα ψεγάδι στο πρόσωπό σας για να διορθώσουν!