Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΝΕΟΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ...3 Χ1 σετ Spa Bioselect!

Olive Spa Body Relaxing Massage Oil
Επιλέγω να σας μιλήσω για ένα πολύ καλό προϊόν , όχι μόνο επειδή το έχω δοκιμάσει και σας το συστήνω ανεπιφύλακτα, αλλά και επειδή -μαζί με ένα ακόμη προϊόν από την εταιρεία bio-select θα αποτελέσει το δώρο του διαγωνισμού μας που ξεκινά σήμερα. 

3 τυχεροί ή τυχερές, μετά από σχετική κλήρωση, θα κερδίσουν από ένα σετ Spa Bioselect που περιλαμβάνει 2 προϊόντα χαλάρωσης και αναζωογόνησης και συγκεκριμένα:1 Olive Spa Body Relaxing Massage Oil, και, 1 Olive Spa Regenerating Facial Massage Oil.
Γνωρίστε τα προϊόντα του διαγωνισμού
To Olive Spa Body Relaxing Massage Oil είναι ένα Λάδι μασάζ σώματος με Dictamelia* που τονώνει τη μικροκυκλοφορία της επιδερμίδας χαρίζοντας λάμψη και απαλότητα. Είναι πλούσιο σε φυσικά κι οργανικά λάδια όπως λάδι αμυγδάλου, λάδι από καρπό βερίκοκου*, λάδι χοχόμπα* και λάδι ηλίανθου, τα οποία χαρίζουν ευεξία και ενυδάτωση στην επιδερμίδα. Είναι ιδανικό για χρήση μετά το μπάνιο καθώς η δράση των φυσικών λαδιών και αιθέριων ελαίων προσφέρει μοναδική χαλάρωση και ξεκούραση. Η βιταμίνη Ε, γνωστή για την αντιοξειδωτική της δράση και τη συμβολή της στη σύνθεση των ιστών της επιδερμίδας, τη βοηθά να διατηρείται ενυδατωμένη και υγιής. Ο συνδυασμός των φυσικών αιθέριων ελαίων της λεβάντας** και του πορτoκαλιού** βοηθά στην αναζωογόνηση του δέρματος ενώ παράλληλα δίνει μια ευχάριστη αίσθηση. 

Χρήση:
Μπορείτε να το χρησιμοποιείτε όσο συχνά θέλετε. Απλώστε το σε όλο το σώμα, σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα και κάντε ελαφρύ μασάζ με τα δάχτυλα μέχρι το προϊόν να απορροφηθεί εντελώς. 

Olive Spa Regenerating Facial Massage Oil

Λάδι μασάζ με Dictamelia* που τονώνει τη μικροκυκλοφορία της επιδερμίδας προσδίδοντας λάμψη και απαλότητα. Ενισχυμένο με ευεργετικά για την υγεία της επιδερμίδας φυσικά λάδια, όπως λάδι passionflower, πλούσιο σε ωμέγα-6 πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, βερικοκέλαιο*, αμυγδαλέλαιο, λάδι χοχόμπα* και βαλσάμου*, ενυδατώνει και ηρεμεί την κουρασμένη επιδερμίδα του προσώπου. Η βιταμίνη Ε και το φυσικό εκχύλισμα με δράση lifting προσφέρουν έξτρα ελαστικότητα και λείανση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Ο συνδυασμός των φυσικών αιθέριων ελαίων ylang-ylang**, γερανιού** και πορτoκαλιού** βοηθά στην αναζωογόνηση του δέρματος ενώ παράλληλα προσδίδει μια ευχάριστη αίσθηση. 

Cert. ICEA: IT 055 BC No 026

Τρόπος χρήσης
Χρησιμοποιείστε 1-2 φορές την εβδομάδα σε καθαρή, στεγνή επιδερμίδα (πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ) αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Κάντε ελαφρύ μασάζ με τα δάχτυλα μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.


YΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ: 

1.    Κάντε like στη σελίδα του Cosmetics Delux στο facebook 


ή

follow τον λογαριασμό του CosmeticsDelux στο Instagram: https://www.instagram.com/cosmeticsdelux.blogspot.gr/

2Κάντε like στη σχετική ανάρτηση στο facebook

 3. Κάντε δημόσια κοινοποίηση το διαγωνισμό
4.  Στείλτε το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας στο cosmeticsdeluxblogspot@gmail.com. 

Μην ξεχάσετε να αναφέρετε το θέμα του διαγωνισμού μαζί με το σχετικό hashtag,  δηλαδή: #bioselect

Ο διαγωνισμός θα λήξει στις 19/01/2017 και ώρα 24.00
 Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στο www.cosmeticsdelux.blogspot.gr και στη σελίδα του στο facebook  https://www.facebook.com/cosmeticsdelux/   στις 21 Ιανουαρίου. Οι νικητές/ νικήτριες θα ενημερωθούν με e-mail για την παραλαβή του δώρου τους μέσω της εταιρείας bioselect.gr
 E-mail επικοινωνίας : cosmeticsdeluxblogspot@gmail.com


Διαγωνισμός, BioSelect