Μια εντυπωσιακή και ταυτόχρονα πολύ απλή μαγειρική δημιουργία που θα σας κάνει να κερδίσετε τις εντυπώσεις με τις μαγειρικές σας ικανότητες
Tης Γιώτας Πολυχρονίδου
Υλικά:
2 κόκκινες πιπεριές, ψιλοκομμένες
4 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένο
1 αβοκάντο, ψιλοκομμένο
1 κ.γλ. Ginger, ψιλοκομμένο
1 κ.σ. χυμό λεμονιού
1 κ.σ. μαιντανό, ψιλοκομμένο
3 κ.σ. σησαμέλαιο
400 γρ. ρύζι μπασμάτι βρασμένο
300 γρ. γαρίδες καθαρισμένες

Εκτέλεση:
Ζεσταίνετε το σησαμέλαιο σε ένα μεγάλο τηγάνι ή wok και σοτάρετε τις πιπεριές και τα κρεμμυδάκια για 3-4 λεπτά.
Περιχύνετε το αβοκάντο με το λεμόνι και το προσθέτετε μαζί με το σκόρδο, το ginger, το ρύζι και τις γαριδούλες στο wok.
Συνεχίζετε το σοτάρισμα για άλλα 10 λεπτά, ρίχνετε αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τον μαϊντανό και σερβίρετε.
Γιώτα Πολυχρονίδου
Website: https://jottapolychronidou.com
Facebook: https://www.facebook.com/chefjottapolychronidou
Instagram: https://www.instagram.com/chef.jotta
Πηγή: vwoman.gr
0 Σχόλια
Εσείς, τι λέτε;