Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΠΩΣ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΤΕ ΤΟ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΦΟΥΛΑΡΙ ΣΑΣ ΜΕ ΣΤΥΛ!

photo credit: magnadi via greekfoundation.com

 Ήταν -και είναι- ένα από τα πιο αγαπημένα γυναικεία αξεσουάρ. Το φουλάρι είναι μία μικρή πινελιά στο ντύσιμό μας, που όμως κάνει τη διαφορά. Πολύχρωμο ή μονόχρωμο! Μοντέρνο ή κλασσικό! Το φουλάρι είναι και φέτος εδώ και μας προκαλεί να το φορέσουμε με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους και να απογειώσουμε την εμφάνισή μας.

Φουλάρι στο

λαιμό

Ο πιο κλασσικός και κομψός τρόπος για να φορέσουμε το αγαπημένο μας φουλάρι είναι γύρω από τον λαιμό. Είναι η ιδανική επιλογή αναδείξουμε το σακάκι ή το κοστούμι μας.

Instagram/oliviapalermo

Ένα πολύχρωμο φουλάρι φορεμένο γύρω από το λαιμό είναι ο τρόπος να δώσετε χαρακτήρα και να φωτίσετε ένα μονότονο ρούχο.

hermes.com

Ένα πολύχρωμο φουλάρι συνδυασμένο με μία μπλούζα σε έντονο χρώμα, όπως για παράδειγμα πορτοκαλί, δημιουργεί το απόλυτο colour blocking αποτέλεσμα.

Hermes/com

Φουλάρι στα μαλλιά

Ένας έξυπνος τρόπος να κάνετε το χτένισμά σας να φαίνεται πιο εντυπωσιακό είναι να χρησιμοποιήσετε ένα φουλάρι. Μπορείτε απλά να το δέσετε στην πλάγια κοτσίδα σας για να τονίσετε τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας.

Το φουλάρι στα μαλλιά είναι επίσης ένας έξυπνος τρόπος να καμουφλάρετε μία κακή ημέρα στα μαλλιά σας. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να πιάσετε τα μαλλιά σας ψηλά και να τα δέσετε με ένα εντυπωσιακό φουλάρι.

Φουλάρι ως παρεό

Μία από τις προτάσεις του οίκου Hermes για το φετινό καλοκαίρι είναι να φορέσετε το φουλάρι σας ως παρεό πάνω από το μαγιό σας. Τολμήστε έντονα χρώματα και μοτίβα και χαρείτε τον ήλιο του καλοκαιριού.


source:vwoman.gr