Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

PENTANOSTIMO - ένα νέο περιοδικό με #γεύση


Το ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟ mag, είναι η υλοποίηση ενός ονείρου που έμενε μετέωρο αρκετό καιρό, τώρα. Η επιθυμία για ένα περιοδικό σε digital μορφή, με "ύφος" blog και
καταχώριση στοιχείων αναφορικά με τα τρόφιμα, τη μαγειρική και τη διατροφή.
 'Ένα περιοδικό που δεν μπορεί να πει ότι είναι το καλύτερο, μπορεί όμως να υπερηφανευτεί ότι δημιουργήθηκε με πολλή αγάπη και ήθος, φιλόδοξο αρκετά ώστε να γίνει ένα περιοδικό που θα αγαπήσετε τόσο ώστε να το "περιμένετε" κάθε μήνα. Επειδή, κάθε μήνα, το ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟ θα κυκλοφορεί με νέα, όλο και πιο ενδιαφέρουσα ύλη ενώ θα εμπλουτίζεται συνεχώς από νέες στήλες και αφιερώματα. 
Στο επόμενο τεύχος, για παράδειγμα, δύο από τα αφιερώματα αυτά θα είναι αναφορικά με το λάδι και το μέλι, μέσα από μια παρουσίαση που πιστεύουμε ότι θα σας αρέσει πολύ... 
 Στο σημείο αυτό, να μην ξεχάσω να σας πω ότι είτε για να μας πείτε τη γνώμη σας, είτε για να μας προτείνετε κάτι, μπορείτε να μας στέλνετε το μήνυμά σας στο pentanostimo@gmail.com και με τη σειρά μας, θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν. 
Ακόμη, αν θέλετε αν γίνετε συνδρομήτρια/συνδρομητής στο ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟ mag, στείλτε μας και πάλι ένα μήνυμα, δηλώνοντας την επιθυμία σας αυτή. Η συνδρομή αυτή, εννοείται ότι είναι δωρεάν, με ένα εξτρά πλεονέκτημα: 
Μόνο οι συνδρομήτριες/συνδρομητές μας θα έχουν το δικαίωμα να λαμβάνουν μέρος στους διαγωνισμούς που θα έρθουν από το ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟ, όλους ανεξαιρέτως, χωρίς να είναι υποχρεωμένοι να δηλώνουν συμμετοχή κάθε φορά, να κάνουν like, και ούτως καθ' εξής. 
Με τρακ, λοιπόν σήμερα, είναι η αλήθεια, ξεκινάμε την πορεία μας με το ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟ και μαζί σας και περιμένουμε τα καλύτερα. Για το ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟ, για εσάς και για εμάς. 
Καλή μας αρχή, λοιπόν, Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση και του χρόνου με υγεία!