Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

2+1 beauty products που ταξίδεψαν μαζί μου



Φέτος το Καλοκαίρι, στις διακοπές και σε όλες τις εξορμήσεις μου, επέλεξα κάποια προϊόντα που με συνόδευαν παντού φροντίζοντας την επιδερμίδα, τα μαλλιά και το σώμα μου.
2+1 από αυτά, που θα
είναι πλέον πάντα σε κάθε beauty case μου και θα "ταξιδεύουν" μαζί μου, ανήκουν στη σειρά σώματος της #bioselect και είναι:






Κρέμα σμίλευσης & λείανσης σώματος

Με Dictamelia, υβίσκο & φυσικό εκχύλισμα καφέ

Κρέμα σώματος για επανόρθωση και βελτίωση της ελαστικότητας της επιδερμίδας. Το εκχύλισμα από κόκκους καφέ ενισχύει το μεταβολισμό των λιπιδίων και αποτρέπει την τοπική συσσώρευση λίπους, ενώ το εκχύλισμα υβίσκου τονώνει την μικροκυκλοφορία και συντελεί στην εξάλειψη της όψης φλοιού πορτοκαλιού. Το Dictamelia και το βούτυρο καριτέ προσφέρουν ενυδάτωση και ελαστικότητα.

84.98% ORGANIC OF TOTAL





Φυσικό ελιξίριο μαλλιών

Με Dictamelia, λάδι αβοκάντο & λάδι baobab

Eλιξίριο μαλλιών με 100% φυσικό φωτοπροστατευτικό παράγοντα. Το πολύτιμο λάδι από το δέντρο karanja απορροφά τη UVB ακτινοβολία και προστατεύει την τρίχα από τη δημιουργία ελευθέρων ριζών. Το Dictamelia ενισχύει την αντιοξειδωτική προστασία και βοηθά τα μαλλιά να διατηρήσουν την ελαστικότητα τους, ενώ τα έλαια αβοκάντο, χοχόμπα και baobab ενυδατώνουν και θρέφουν, χαρίζοντας υγεία και λάμψη στα μαλλιά σας. Ιδανικό για ξηρά/ταλαιπωρημένα μαλλιά.

79.25% ORGANIC OF TOTAL




100% φυσικό stick υψηλής προστασίας

Με Dictamelia, οργανικό μελισσοκέρι & οργανικό έλαιο χοχόμπα

Τo non-nano οξείδιο του ψευδαργύρου και το έλαιο karanja που περιέχει, προστατεύουν από τη UVA – UVB ακτινοβολία και την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας από τον ήλιο. Το οργανικό μελισσοκέρι και τα οργανικά έλαια χοχόμπα και καστορέλαιο θρέφουν την επιδερμίδα, ενώ το Dictamelia προστατεύει από τη δράση των ελευθέρων ριζών και τους ερεθισμούς.

52.70% ORGANIC OF TOTAL


Πηγή: www.bioselect.gr