Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

1 αφρόλουτρο που αλλάζει τη διάθεση...!



Μπορεί ένα αφρόλουτρο να σας αλλάξει την διάθεση?


Το VIDAL σίγουρα μπορεί!!  Το δοκίμασα και το ξέρω...

Το VIDAL, τo αγαπημένο αφρόλουτρο όλης της οικογένειας, φέρνει δύο νέα  προϊόντα, το VIDAL Hydra Pure και το  VIDAL Almond & Karitè, και υπόσχεται να αλλάξει την διάθεση όλων μας και να κάνει την ρουτίνα της καθημερινής μας προσωπικής περιποίησης, πραγματική απόλαυση. 
VIDAL Hydra Pure

Το VIDAL Hydra Pure, περιέχει μία μοναδικά πρωτοπόρα φόρμουλα, μιας και το βασικό συστατικό του είναι το Micellar Water, ένα ευεργετικό νερό με απαλή υφή και μοναδικές καθαριστικές ιδιότητες , που χρησιμοποιείται για πρώτη φορά σε αφρόλουτρο. Η ελαφριά του υφή και το δροσερό άρωμα λουλουδιών, μπορεί  να σας αλλάξει την διάθεση αφού θα σας συντροφεύσει καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, προσφέροντας σας μία μοναδική αίσθηση φρεσκάδας!

VIDAL Almond & Karitè


Το VIDAL Almond & Karitè, ένας συνδυασμός αμυγδαλέλαιου και sea butter, θα αποτελέσει τη Νο 1 επιλογή όλων όσων αγαπούν τις «γλυκιές» και «ζεστές» μυρωδιές! Η σύνθεσή του είναι ικανή να ξυπνήσει τις αισθήσεις ενώ παράλληλα να προσφέρει στιγμές απόλαυσης. Η ανάλαφρη αίσθηση που προσφέρει σε συνδυασμό με την ενυδάτωση, θα σας συντροφεύσουν από το πρώτο πρωινό ντους της αναζωογόνησής έως το τελευταίο της χαλάρωσης.
Τα δύο νέα προϊόντα VIDAL, όπως άλλωστε και όλη η σειρά της οικογένειας VIDAL που αποτελείται από αφρόλουτρα, αφροντούς και σαπούνι για τα χέρια, χαρακτηρίζονται από την απαλή υφή, την υπο-αλλεργική τους σύνθεση, τη βαθιά καθαριότητα, την ενυδάτωση που χαρίζουν στην επιδερμίδα σας..
Δοκιμάστε το VIDAL Hydra Pure και το  VIDAL Almond & Karitè και αλλάξτε διάθεση……

Λίγα λόγια για τα προϊόντα Vidal
Τα προϊόντα VIDAL με τα ενεργά συστατικά τους, τις πολλαπλές τους ιδιότητες και τα ελκυστικά τους αρώματα φροντίζουν το σώμα και χαρίζουν φρεσκάδα και ευεξία στα μέλη όλης της οικογένειας.
Αφρόλουτρα, shower gel και υγρά κρεμοσάπουνα με την υπογραφή του brand VIDAL αποτελούν, με την πιο ευρεία γκάμα αρωμάτων της αγοράς, την καλύτερη επιλογή καθώς συνδυάζουν την εξειδίκευση στην περιποίηση του δέρματος με την πιο value for money πρόταση.
White Musk, Argan Oil, Milk & Cream, Berries & Musk, Hydra Pure και Almond & Karitè είναι τα ξεχωριστά αρώματα των προϊόντων VIDAL που αποτελούν τη καλύτερη επιλογή για όλη την οικογένεια και διανέμονται στην ελληνική αγορά από την εταιρεία ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΑΒΕΕ.

Προσωπική μου επιλογή : Τα 2 αυτά νέα προϊόντα και το VIDAL WHITE MUSK, για το οποίο μου γράψατε πολλές ότι βρήκατε υπέροχο. 3 αφρόλουτρα που μου φτιάχνουν πραγματικά τη διάθεση και ενυδατώνουν την επιδερμίδα μου  και μετά από την ηλιοθεραπεία!