Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

NIVEA. Ασκήσεις χαλάρωσης για εσωτερική ισορροπία


Μείωσε το καθημερινό στρες: χαλάρωση για σώμα και πνεύμα
Οι ασκήσεις χαλάρωσης είναι εύκολες να τις μάθεις, ενίσχυσε την εσωτερική σου ισορροπία και προάγαγε τη φυσική σου κατάσταση. Χαλάρωσε με γιόγκα, πιλάτες ή Nia και βρες την εσωτερική σου εξισορρόπηση!

Ομορφιά εκ των έσω χάρη στην εσωτερική αρμονία

Το απόλυτο must για την πραγματική εσωτερική ομορφιά: ασκήσεις χαλάρωσης. Η κίνηση, σας κρατά σε φόρμα και υγιείς, ενώ ταυτόχρονα μειώνει το στρες.

Ασκήσεις χαλάρωσης – ήπια άσκηση και διαλογισμός

  • Ομορφιά εκ των έσω σημαίνει ότι το σώμα και η ψυχή βρίσκονται σε αρμονία μεταξύ τους. Ασκήσεις χαλάρωσης όπως γιόγκα, πιλάτες και Nia προάγουν την εσωτερική αρμονία και τη φυσική κατάσταση. Αυτές οι τεχνικές χαλάρωσης συνδυάζουν ασκήσεις για ενδυνάμωση των μυών και στοιχεία διαλογισμού. Μετά την ολοκλήρωση των ασκήσεων, θα είσαι έτοιμη για το υπόλοιπο της ημέρας και το σώμα σου θα είναι γεμάτο ενέργεια.
  • Γιόγκα: Αυτή η αρχαία ινδική τεχνική είναι μια ολιστική προσέγγιση που αποτελείται από σωματικές ασκήσεις και πνευματικό διαλογισμό. Προάγει τη συγκέντρωση, την ενέργεια, την αντοχή και την εσωτερική γαλήνη. 
  • Πέντε θιβετιανές ασκήσεις: αυτές οι πέντε ασκήσεις γιόγκα που ακολουθούν η μία την άλλη είναι ιδανικές αν δεν έχεις πολύ χρόνο στη διάθεσή σου. Αυτή η μορφή γιόγκα χρησιμοποιόταν από τη δημιουργία της για την ενδυνάμωση του αδενικού συστήματος. 
  • Πιλάτες: Μια εξαιρετική ευκαιρία να ενδυναμώσεις σε βάθος του μυς σου, ιδιαίτερα τους υποστηρικτικούς μυς, συνδυάζοντας σωματική ενδυνάμωση και εσωτερική γαλήνη.


Για ποια άτομα είναι κατάλληλη η γιόγκα;

Η γιόγκα προωθεί την αρμονία και διατηρεί το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα σου υγιή. Οι διάφορες ασάνες (στάσεις σώματος) συνδυάζουν σωματικές ασκήσεις, ειδικές τεχνικές αναπνοής και στάδια διαλογισμού, επιτρέποντας τη μείωση του στρες και την ανάκτηση ενέργειας. Η γιόγκα θεωρείται πλέον μία από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους άσκησης και χαλάρωσης.

Ο καθημερινός αγώνας για καθημερινή ισορροπία μεταξύ εργασίας και οικογένειας δημιουργεί έντονο στρες και σωματική καταπόνηση. Αν θέλεις να αφιερώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου και να γεμίσεις ξανά τις μπαταρίες σου, σκέψου να ξεκινήσεις μαθήματα γιόγκα. Οι διάφορες ασάνες σε βοηθούν να ηρεμήσεις και να αυτοσυγκεντρωθείς, απομακρύνοντας το καθημερινό στρες και την ένταση. 

Ανακάλυψε την ενέργειά σου – νέα δύναμη με γιόγκα

Στάσου σε όρθια θέση με τα πόδια ανοιχτά και τέντωσε τα χέρια σου προς τον ουρανό, ενώ παίρνεις βαθιές αναπνοές. Φέρε τα χέρια σου ξανά προς τα κάτω ενώ εκπνέεις. Με αυτόν τον τρόπο, η εσωτερική σου ένταση απελευθερώνεται γρήγορα.

Πιλάτες – η τέλεια ισορροπία για έναν καθιστικό τρόπο ζωής

Το πιλάτες ενδυναμώνει ολόκληρο το μυικό σύστημα και διασφαλίζει μια υγιή στάση.

Πιο λεπτή σιλουέτα με πιλάτες

Τι είναι το πιλάτες και σε τι ωφελεί;

Γνωρίζεις καλά το συναίσθημα: πρέπει να κάθεσαι στο γραφείο πολλές ώρες, με αποτέλεσμα να νιώθεις έντονο πόνο στην πλάτη και τον λαιμό σου.
Μήπως, κάποιες φορές, υποφέρεις και από πονοκεφάλους; Εδώ έρχεται το πιλάτες. Οι κουρασμένες μυικές ομάδες ενδυναμώνονται με απλές αλλά πολύ αποτελεσματικές ασκήσεις.
Με αυτές τις ασκήσεις βελτιώνεται η στάση του σώματος, χαρίζοντάς σου μεγαλύτερη αντοχή και ευκαμψία. Αυτές οι ασκήσεις χαλάρωσης εστιάζουν στην ενδυνάμωση των μυών που στηρίζουν τη σπονδυλική στήλη:     την πλάτη, το πυελικό έδαφος και τους μύες του στομαχιού.
Η ένταση παρουσιάζεται λιγότερο συχνά με την ενδυνάμωση αυτών των μυικών ομάδων: νιώθεις πιο ελεύθερη και συνεπώς πιο ήρεμη.
Κείμενο και φωτογραφίες: www.nivea.gr

beauty, nivea, skinvare products, #nivea