Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Oral Science από τη Frezyderm. Για χαμόγελο μοναδικό...!



 Το χαμόγελό σου είναι μοναδικό!
Δώσε τη φροντίδα που του αξίζει με τη νέα εξειδικευμένη σειρά στοματικής υγείας
Oral Science της FREZYDERM

Με αυτό το σκεπτικό και μαζί την έρευνα που απαιτήθηκε για τα νέα της προϊόντα, η Frezyderm μας υποδέχτηκε σε ένα πολύ ωραίο και φιλόξενο χώρο, το Fashion Workshop της Βίκυς Καγιά, στο κέντρο της Αθήνας και μέσα από χαμόγελα, ομιλίες, κουβέντες και νοστιμότατα κεράσματα, μας έμαθε πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. 

Βλέπετε, δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από ένα ζεστό χαμόγελο! 
Το λαμπερό χαμόγελο, όμως, προϋποθέτει γερά και υγιή δόντια. 

Η νέα, εξειδικευμένη σειρά στοματικής υγιεινής της FREZYDERMOral Science, χαρίζει όχι μόνο ένα λαμπερό χαμόγελο, αλλά μία ολοκληρωμένη οδοντιατρική φροντίδα για ένα υγιές στόμα και γερά δόντια.

Η φροντίδα του στόματος θα πρέπει να είναι συστηματική, καθώς η καθημερινή επαφή με τροφές και υγρά, που καταναλώνουμε, αλλά και άλλοι παράγοντες, όπως ορμονικές αλλαγές ή θέματα υγείας, φθείρουν τα δόντια και διαταράσσουν το οικοσύστημα της περιοχής. Η νέα, εξειδικευμένη σειρά στοματικής υγιεινής της FREZYDERM, Oral Science, χαρίζει όχι μόνο ένα λαμπερό χαμόγελο, αλλά μία ολοκληρωμένη οδοντιατρική φροντίδα για ένα υγιές στόμα και γερά δόντια.

Αυτό που κάνει τη νέα σειρά ξεχωριστή, είναι ότι προσφέρει εξιδεικευμένα προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί για να δώσουν λύση σε κάθε ανάγκη της φροντίδας της στοματικής κοιλότητας. Όποιες και αν είναι οι απαιτήσεις σας (προστασία, λαμπερό χαμόγελο, ανακούφιση), στη σειρά FREZYDERM Oral Science θα βρείτε μια ολοκληρωμένη και εξατομικευμένη πρόταση με οδοντόπαστα, στοματικό διάλυμα και προβιοτικό για την πλήρη επαναφορά και τη διατήρηση της στοματικής υγείας.

Προϊόντα ιδανικά για όσους κάνουν ομοιοπαθητική, για εγκύους ή διαβητικούς, για όσους αντιμετωπίζουν ουλίτιδα, τερηδόνα, πλάκα ή απλά επιθυμούν άμεση λεύκανση. Κάθε προϊόν έχει εμπλουτισμένη σύνθεση ώστε, εκτός από τον καθημερινό καθαρισμό, να συμβάλλει στην απομάκρυνση της μικροβιακής πλάκας, στην επαναφορά και στη διατήρηση του στοματικού οικοσυστήματος και στον έλεγχο φλεγμονών του στόματος.