Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΑΝΑΚΛΗΣΗ: Η cosnova GmbH ανακαλεί το essence CAMOUFLAGE+ MATT concealer στην απόχρωση 50 (warm toast), παρτίδες 0DBCB και 0DBCA.


Ακολουθεί η ανακοίνωση της εταιρείας. Διαβάστε την


"Στο πλαίσιο των ελέγχων ποιότητας που διενεργούμε, δυστυχώς ανακαλύψαμε ότι οι παρτίδες 0DBCB και 0DBCA της απόχρωσης 50 έχουν μικροβιολογική μόλυνση. Ανιχνεύθηκαν βακτήρια νερού και περιβάλλοντος που μπορεί να προκαλέσουν ασθένεια υπό ορισμένες συνθήκες, ιδίως σε ανοσοκατεσταλμένα άτομα. 




Η υγεία και η ασφάλεια των καταναλωτών μας είναι η κύρια προτεραιότητά μας. 


Συνεπώς, αποφασίσαμε να εκδώσουμε αυτή την ανάκληση και σας ζητούμε να διακόψετε τη χρήση του essence CAMOUFLAGE+ MATT concealer στην απόχρωση 50 από τις επηρεαζόμενες παρτίδες. Παρακαλούμε να το καταστρέψετε ή να το επιστρέψετε στο κατάστημα όπου το αγοράσατε για επιστροφή χρημάτων. Ο αριθμός παρτίδας βρίσκεται στο κάτω μέρος της φιάλης. Ο αριθμός απόχρωσης βρίσκεται στην ετικέτα EAN όπως φαίνεται παρακάτω. 

Αν έχετε ερωτήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς στη γραμμή εξυπηρέτησης πελατών μας 800 267 66 820 ή +49 6196 76156 8080 από Δευτέρα έως Παρασκευή μεταξύ 9.00 π.μ. - 6.00 μ.μ. ή με email στο recall@essence.eu cosnova GmbH"

Πηγή