Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Καφεκοπτεία Λουμίδη: Ανακαλύψτε το ιδανικό δώρο για τον Άγιο Βαλεντίνο και χαρίστε γλυκές στιγμές αγάπης!


Καφεκοπτεία Λουμίδη: Η απόλυτη εμπειρία αγάπης και απόλαυσης είναι εδώ!

Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη μοιράζουν αγάπη και γιορτάζουν την ημέρα των ερωτευμένων μέσα από τα επιλεγμένα και ξεχωριστά προϊόντα τους. Ανακαλύψτε τις πιο γλυκές γεύσεις για τον Άγιο Βαλεντίνο και χαρίστε χαμόγελα στο έτερον σας ήμισυ.


Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη σας δίνουν την ευκαιρία να μοιραστείτε στιγμές απόλαυσης και αληθινής αγάπης με λαχταριστά ροφήματα σε μοναδικές γεύσεις και αρώματα, σοκολατένια γλειφιτζούρια στα πιο ρομαντικά σχήματα και χρώματα και πανέμορφα Gift Boxes με ιδιαίτερα μηνύματα αγάπης, βέλγικες πραλίνες και τυλιχτά σοκολατάκια σε σχήμα καρδιάς.


Ανακαλύψτε στο www.kl.gr το απόλυτο Valentine’s Day Combo που περιλαμβάνει 2 τεμάχια του αξεπέραστου «Ελληνικού Χαρμάνι Διπλός» σε συνδυασμό με μια απολαυστική κασετίνα με τρουφάκια από σοκολάτα ruby και με έκπτωση -10%! Οι προσφορές δεν σταματούν εδώ καθώς σε όλα τα φυσικά καταστήματα θα βρείτε ένα ακόμα Valentine’s Day Combo με έκπτωση -10% που περιέχει φρεσκοκομμένο καφέ 400γρ καθώς και το απόλυτο σοκολατούχο ρόφημα Pink Velvet 250γρ. 


Διάρκεια ενεργειών: Από 01/02 έως 14/02