Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Μια ιστορία αγάπης, τέχνης και κοσμήματος, που φέρνει στον νου τη Λευκάδα...



Είχα την τύχη να συναντήσω την Ελευθερία Λογοθέτη μέσα από μια έρευνα για το Λευκαδίτικο κόσμημα, στο διαδίκτυο.

Τι με τράβηξε "κοντά της" από την πρώτη στιγμή;

Τα σχέδιά της ταυτόχρονα με την εικόνα της, που ακτινοβολά - θα μπορούσε κάποιος να πει- από τη χαρά που της δίνουν οι δημιουργίες της, αφού η Ελευθερία Λογοθέτη κάνει κάτι μοναδικό ίσως στα Ελληνικά δεδομένα.

Μεταφέρει την τέχνη και την παράδοση μιας πολύ γνωστής βελονιάς της Λευκάδας, σε σύγχρονα, πανέμορφα, κοσμήματα με χρώμα και φως.

Θα τα λέμε συχνά με την Ελευθερία και τις δημιουργίες της, εδώ, στο CosmeticsDelux, κάτι που μου δίνει την άνεση να σας αφήσω να κάνετε εσείς την πρώτη γνωριμία μαζί της.

Πολύ περισσότερες δημιουργίες της θα βρείτε εδώ


Αν κάποιος μου έλεγε έξι χρόνια πριν να προβλέψω πως θα εξελισσόταν η αρχική μου έμπνευση, να προσαρμόσω το Καρσάνικο κέντημα πάνω σε ένα κόσμημα, σίγουρα δεν θα μπορούσα με τίποτα να υπολογίσω την τόση μεγάλη αγάπη και τη θερμή ανταπόκριση σας στο νέο μου τότε ξεκίνημα, το Ελίχρυσο.
Χάρη σε όλους εσάς, συνέχισα να δημιουργώ και να ονειρεύομαι έναν χώρο με κυρίαρχο στοιχείο το #karsaniko κέντημα, τη λαϊκή τέχνη της #λευκαδας Και ήρθε η στιγμή που το όνειρο γίνεται πραγματικότητα και σας καλωσορίζω στο νέο σπίτι του Ελίχρυσον που βρίσκεται στην οδό Αγίων Αναργύρων 3 στην πόλη της Λευκάδας, έναντι Εθνικής τράπεζας)