Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΥΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΑΣ

Μετά την ταλαιπωρία που υπέστη η επιδερμίδα μας τους θερινούς μήνες, ένας βαθύς καθαρισμός προσώπου είναι το πρώτο βήμα για να αντεπεξέλθει στις χειμερινές προκλήσεις.

Διανύουμε ήδη τον δεύτερο μήνα του φθινοπώρου και ο οργανισμός μας εισέρχεται σε μια νέα πραγματικότητα. Το καλοκαίρι, εκτός από τις ξέγνοιαστες στιγμές μετά από την πολύμηνη καραντίνα, δυστυχώς αφήνει πίσω του και σημάδια στο δέρμα μας.

 Η καθημερινή έκθεση στον ήλιο σε συνδυασμό με τη ρουτίνα μακιγιάζ και τα μικρόβια με τα οποία ερχόμαστε σε επαφή τους καλοκαιρινούς μήνες συντελούν στη θαμπάδα του δέρματος, κάνοντας έτσι το πρόσωπό μας να φαίνεται άγριο και ταλαιπωρημένο. Πολλές από εμάς μάλιστα αντιμετωπίζουμε τη λεγόμενη maskne (mask+acne), αποτέλεσμα της συνεχούς τριβής του δέρματος με τη μάσκα.

Τι καλύτερο λοιπόν από το να υποδεχτούμε το φθινόπωρο επενδύοντας στην υγεία του προσώπου μας με έναν βαθύ καθαρισμό;

Αξίζει να σημειωθεί πως αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι για το skincare μας, καθώς τα οφέλη του είναι πολλά και ζωτικά τόσο για την ομορφιά όσο και την υγεία μας.

Αρχικά, ο βαθύς καθαρισμός προσώπου ενισχύει την άμυνα της επιδερμίδας μας σε εξωτερικούς παράγοντες ενώ παράλληλα τη θωρακίζει ενάντια στις θερμοκρασίες του χειμώνα, προστατευόντάς την από την ξηρότητα. Λειτουργεί έτσι καταπραϋντικά για την ομαλή μετάβαση από τη ζέστη στο κρύο.

Ακόμα, με τη διάνοιξη των πόρων και την απομάκρυνση του σμήγματος και των νεκρών κυττάρων επιτρέπει κυριολεκτικά στο δέρμα μας να αναπνεύσει και μας εξασφαλίζει ενυδάτωση και αντιγήρανση.

Βασική προϋπόθεση για ένα υγιές δέρμα με φυσική και νεανική λάμψη είναι να εμπιστευτούμε έναν ειδικό που θα μας προσφέρει τη μέγιστη δυνατή φροντίδα σε έναν χώρο όπου τηρούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής. Με τις σωστές γνώσεις και τεχνικές θα εντοπίσει τις ιδιαιτερότητές μας και θα μας συμβουλεύσει για το πώς θα διατηρήσουμε τη φρεσκάδα και μετά την επίσκεψη. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι μετά τον βαθύ καθαρισμό, το δέρμα μας αντιδρά καλύτερα στην καλλυντική ή δερματολογική θεραπεία.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, εννέα στις δέκα γυναίκες που κάνουν βαθύ καθαρισμό προσώπου αναθεωρούν ως προς τις τεχνικές skincare που έχουν υιοθετήσει κατά καιρούς και ανακαλύπτουν τις πραγματικές ανάγκες της επιδερμίδας τους. Έτσι μετά την εφαρμογή του, είναι πιο εύκολο να ξεχωρίσουμε τι προϊόντα και θεραπείες μας ταιριάζουν ώστε το δέρμα μας να παραμείνει φρέσκο και καθαρό!