Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΡΟΥΖ ΣΟΥ; ΜΑΘΕ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ!



Με ένα μικρό τρικ σώζουμε το σπασμένο μας ρουζ από το καλαθάκι απορριμμάτων!

Πόσες φορές έχουμε βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να αποχωριστούμε το αγαπημένο μας ρουζ που έσπασε μετά από μια απρόσεκτη κίνηση;

Μάλλον όμως βιαστήκαμε, καθώς με ένα μαγικό τρικ μπορούμε να το επαναφέρουμε εύκολα και γρήγορα στην αρχική του κατάσταση! Το ίδιο κόλπο μπορεί να εφαρμοστεί τόσο στις σπασμένες μας σκιές όσο και τις πούδρες μας.

Αρχικά, πρέπει να διευκρινιστεί πως απαγορεύεται να κρατήσουμε το προϊόν που έχει πέσει στο δάπεδο ή σε άλλη επιφάνεια εκτός της συσκευασίας καθώς αυτό θα έχει έρθει σε επαφή με άλλους μικροοργανισμούς. Μπορεί να χάσουμε αρκετή ποσότητα όμως τουλάχιστον δεν φλερτάρουμε με ανεπιθύμητες μολύνσεις.

Παίρνουμε τη συσκευασία με τα θρύψαλα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξανά και ένα πινέλο φροντίζουμε όλα τα κομμάτια να τοποθετηθούν ομοιόμορφα. Στη συνέχεια ρίχνουμε μέσα μερικές σταγόνες από καθαρό οινόπνευμα και το ανακατεύουμε ελαφρώς.

Προσοχή! Οι σταγόνες να μην ξεπερνούν τις τρεις ή τέσσερις συνολικά και το οινόπνευμα να είναι μόνο καθαρό καθώς με το φωτιστικό μπορεί να προκαλέσουμε ζημιά στο πρόσωπο ή τα μάτια μας.

Αφού το μείγμα μας πάρει μορφή, το αφήνουμε ανοιχτό για αρκετές ώρες προκειμένου να στεγνώσει και voila, δεν χρειάζεται να πετάξουμε τα αγαπημένα μας προϊόντα.

vwoman.gr  

Tags: How to, Tips, Makeup, Beauty, Woman