Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Έντονα ματ χείλη


 
Το να βρείτε την τέλεια ματ απόχρωση για το look σας είναι ένα πράγμα, όμως το να διαρκεί όλη την ημέρα χωρίς να αφήνει σημάδια είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Διαβάστε πώς μπορείτε να κατακτήστε την τέχνη του έντονου κραγιόν που διαρκεί.

Τα έντονα ματ χείλη μπορούν να μεταμορφώσουν όλο σας το πρόσωπο και για αυτό λατρεύουμε αυτό το look! Είναι ο απόλυτος τρόπος για να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό και εύκολο look στη στιγμή. Μία έντονη ματ απόχρωση σάς φτιάχνει τη διάθεση.

Εάν

θέλετε να πίνετε τον καφέ σας χωρίς να αφήνετε σημάδια ή να κλέψετε ένα φιλί χωρίς το κραγιόν να καταλήξει στα δόντια σας, χρειάζεστε μία σύνθεση που διαρκεί και δε μεταφέρεται. Επιλέξτε ένα κραγιόν που σταθεροποιεί το χρώμα στα χείλη ενώ παράλληλα είναι κρεμώδες και δε στεγνώνει.

Σιγουρευτείτε ότι τα χείλη σας είναι ενυδατωμένα
Η απολέπιση και η ενυδάτωση είναι το καλύτερο σημείο για να ξεκινήσετε καθώς χρειάζεστε έναν απαλό και λείο καμβά για να δημιουργήσετε τα τέλεια χείλη. Περιποιηθείτε τα το προηγούμενο βράδυ ή ως το πρώτο βήμα της ρουτίνας μακιγιάζ σας ώστε τα χείλη σας να έχουν το χρόνο που χρειάζονται για να απορροφήσουν την υγρασία.

Επιμείνετε στη λεπτομέρεια
Για ένα αψεγάδιαστο look στα χείλη, μην παραλείψετε το μολύβι χειλιών που είναι απαραίτητο για τη δημιουργία του look που θα γίνει η υπογραφή σας. Κρατήστε απαλά το μολύβι και χρησιμοποιήστε απαλές κινήσεις για να σχεδιάσετε το περίγραμμα των χειλιών σας. Σβήστε το όπου χρειάζεται με ένα πινέλο ή το δάχτυλό σας. Εφαρμόστε μία γενναία ποσότητα του αγαπημένου σας ματ κραγιόν, πιέστε τα χείλη σας μεταξύ τους και αφήστε το να στεγνώσει.

Ώρα για λάμψη
Η λαμπερή επιδερμίδα αντισταθμίζει τέλεια τα ματ χείλη οπότε διατηρήστε το υπόλοιπο μακιγιάζ σας φρέσκο. Επιλέξτε μία ενυδατική με χρώμα ή ένα ανάλαφρο make-up, λίγο ρουζ και μία μάσκαρα. Είναι τα μόνο που χρειάζεστε για να πετύχετε αυτό το look που θα τραβήξει την προσοχή στα χείλη σας!


Tags: Beauty, Makeup, Lipstick, Oriflame