Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΤΗΣ HAILEY BIEBER


 Συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε όλα τα Beauty tips του γνωστού μοντέλου.

Η Hailey Bieber είναι ένα από τα πλέον δυνατά χαρτιά στη βιομηχανία της μόδας. Η φυσική ομορφιά της και η απλότητά της, την καθιστούν ένα από τα πιο δυνατά νέα πρόσωπα. Όσο για το μυστικό ομορφιάς της; Δεν είναι ένα, αλλά πιο πολλά, τα οποία συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε αναλυτικά.

Παγωμένο κουταλάκι για να καταπολεμήσει τους μαύρους κύκλους

Φαίνεται πως και το γνωστό μοντέλο ακολουθεί το παλιό, παραδοσιακό, πλην όμως άκρως αποτελεσματικό κόλπο. «Αν είναι τα μάτια μου είναι  πρησμένα, βάζω στα επίμαχα σημεία κουτάλια που έχω παγώσει στην κατάψυξη”», απάντησε σε ερώτηση που αφορούσε σε ένα μυστικό ομορφιάς της.

Σπιτική μάσκα με καρύδα, μέλι και λάδι για λαμπερά μαλλιά

Η αγάπη της Hailey Bieber για τα φυσικά προϊόντα είναι γνωστή. Σε συνέντευξη της είχε αποκαλύψει πως φτιάχνει μόνη της σπιτικές μάσκες με αγνά βιολογικά, προϊόντα. Μία από αυτές  που δημιουργεί και χρησιμοποιεί σε εβδομαδιαία βάση γίνεται με την ανάμειξη ελαιόλαδου, ελαίου καρύδας, μελιού και αυγού.

Lip Balm κάθε βράδυ για χείλη απαλά

Ένα από τα πιο βασικά μυστικά της ρουτίνας ομορφιάς της Hailey, το οποίο δεν είναι και τόσο μυστικό, αφού το μοιράστηκε πλέον με τους διαδικτυακούς της φίλους, είναι πως κάθε βράδυ πριν κοιμηθεί χρησιμοποιεί lip balm για να έχει απαλά χείλη το επόμενο πρωί.

Βαθύς καθαρισμός το βράδυ για τέλειο δέρμα το πρωί

Το διάσημο μοντέλο, υπενθυμίζει στις διαδικτυακές της φίλες, την αξία του καθαρισμού του δέρματός. «Χρησιμοποιώ αρχικά μαντηλάκια καθαρισμού, έπειτα ένα καθαριστικό balm για να φύγουν όλα τα κατάλοιπα του make-up και έπειτα πλένω προσεχτικά το πρόσωπό μου. Τέλος, εφαρμόζω ενυδατική και ορό», αποκαλύπτει.

 vwoman.gr