Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΤΑ CROP TOP ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ


 Τα αγαπήσαμε το καλοκαίρι θα τα λατρέψουμε το Φθινόπωρο.

Τα crop top αποτελούν τη νέα λατρεία των απανταχού σχεδιαστών μόδας – και τη δική μας, φυσικά. Τα αγαπούμε ιδιαίτερα γιατί μπορούν από μόνα τους να δημιουργήσουν ένα μοναδικό στυλ και να μας κάνουν να ξεχωρίσουμε για τις ενδυματολογικές μας επιλογές. Τα cropped-top αυτή τη σεζόν υπάρχουν σε πολλές και διαφορετικές εκδοχές. Εμείς ξεχωρίσαμε και σας παρουσιάζουμε τις πιο εντυπωσιακές από αυτές.

Πλεκτό, Φθινοπωρινό Crop top

Τα πλεκτά είναι φέτος η απόλυτη τάση. Αν τα συνδυάσετε με τη άλλη μεγάλη επιταγή της μόδας, τα cropped-top, το αποτέλεσμα θα είναι απλά εντυπωσιακό. Φορέστε το με ένα τζιν παντελόνι και κερδίστε το παιχνίδι των εντυπώσεων.

@chiaraferragni

Crop top ως σύνολο ενός  κουστουμιού

Τα crop top που αποτελούν μέρος ενός κουστουμιού αποτελούν την νούμερο ένα τάση του Φθινοπώρου. Μπορείτε να επιλέξετε ένα total black look.

@valerialipovetsky

Λευκό crop top

Ίσως η πιο διαχρονική επιλογή σε crop top είναι εκείνη του λευκού. Μπορείτε να το συνδυάσετε κυριολεκτικά με τα πάντα και να το φορέσετε όλες τις ώρες. Το λευκό Crop top κυριάρχησε και στους δρόμους του Λονδίνου κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας. Σεταρισμένο με ένα oversize παντελόνι, σακάκι και sneakers δείχνει απλά υπέροχο.

@novalanalove

Crop Top Σακάκι

Είναι μια πολύ ιδιαίτερη επιλογή που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη. Φορέστε ένα crop top σακάκι και δημιουργήστε την τάση του Φθινοπώρου.

 

Crop top πουκάμισο

Μία από τις επιταγές της μόδας που θα φορεθούν φέτος πολύ είναι το crop top πουκάμισο. Μοντέρνο, ανάλαφρο και δυναμικό αποτελεί από μόνο του στιλιστική άποψη.

@camilacoelho


vwoman.gr