Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ


 Συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε όλα τα μυστικά για να έχετε ένα τέλειο βλέμμα.

Ποια από εμάς δεν επιζητά να έχει υπέροχες, μακριές, εντυπωσιακές βλεφαρίδες. Τώρα μπορούμε όλες να τις αποκτήσουμε ακολουθώντας μικρά μυστικά που θα μας χαρίσουν μεγάλες και πυκνές βλεφαρίδες.

Για βλεφαρίδες πιο πυκνές

Το μυστικό βρίσκεται στο καστορέλαιο. Κάθε βράδυ, πριν πάτε για ύπνο εφαρμόστε στις βλεφαρίδες σας τρείς σταγόνες καστορέλαιο.Μετά από δύο μόλις εβδομάδες τα αποτελέσματα θα είναι εντυπωσιακά.

Ένα ακόμα μυστικό για να φαίνονται οι βλεφαρίδες σας πιο πυκνές βρίσκεται στο μολύβι ματιών.Πριν εφαρμόσετε τη μάσκαρα σας, δημιουργήστε μία παχιά γραμμή με το μολύβι ματιών σας στο εσωτερικό χείλος του βλεφάρου,  στο σημείο  δηλαδή που βρίσκονται οι ρίζες των βλεφαρίδων σας,εφόσον όμως πρώτα θα έχετε τραβήξει με το χέρι σας το βλέφαρό σας προς τα πάνω. Στη συνέχεια εφαρμόστε μία γενναία δόση μάσκαρας και το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.

Για βλεφαρίδες πιο μακριές

Το μυστικό βρίσκεται στον ορό επιμήκυνσης. Στο εμπόριο θα βρείτε πολλούς και σε διάφορες τιμές, ώστε να διαλέξετε εκείνον που σας ταιριάζει.

Όσο για το μυστικό, κατά τη διάρκεια του μακιγιάζ ώστε να φαίνονται οι βλεφαρίδες σας πιο μακριές, βρίσκεται στο βουρτσάκι της μάσκαρας. Εκείνα από σιλικόνη είναι τα ιδανικά για να χαρίσουν μήκος στις βλεφαρίδες σας. Για τέλειο μήκος θα πρέπει να εφαρμόσετε το βουρτσάκι σε κάθε μία από τις βλεφαρίδες ξεχωριστά και να ξεκινήσετε την εφαρμογή από τις ρίζες τους.

Για υγιείς βλεφαρίδες

Εδώ το μυστικό είναι λίγο πολύ κοινό.Αν θέλετε να διατηρήσετε τις βλεφαρίδες σας υγιής δεν έχετε παρά να μην ξεχνάτε να τις ξεβάφετε καθημερινά. Μπορείτε αντί γαλακτώματος να χρησιμοποιήσετε ελαιόλαδο ή και αμυγδαλέλαιο που παράλληλα τις θρέφει σε βάθος.

vwoman.gr