Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΓΕΡΑ ΝΥΧΙΑ


 Τώρα δείξτε άνετα τα νύχια σας.

Όλες μας θέλουμε να είμαστε τέλειες από την κορυφή ως τα νύχια. Για να έχουμε την όμορφη εικόνα που επιθυμούμε  στα νύχια μας , είναι σημαντικό να γνωρίζουμε-και κυρίως να εφαρμόζουμε-μικρά, πλην όμως σημαντικά, μυστικά ομορφιάς.

Χρησιμοποιήστε στα νύχια σας ενυδατική κρέμα χεριών

Η Ενυδατική κρέμα χεριών είναι ο πιο εύκολος και ταυτόχρονα αποτελεσματικός τρόπος για να έχετε υγιή νύχια. Χρησιμοποιώντας ενυδατική κρέμα καθημερινά τα νύχια σας θα διατηρήσουν την υγρασία τους και άρα δεν θα σπάνε τόσο εύκολα, με αποτέλεσμα να μακραίνουν πιο εύκολα. Στα επιπλέον θετικά συγκαταλέγεται ότι η ενυδατική μαλακώνει τα πετσάκια.

Επιδιορθώστε το νύχι που σας έσπασε με διάφανο βερνίκι νυχιών

Σε ποια από εμάς δεν έχει συμβεί, ξαφνικά ένα νύχι μας να σπάει. Αντί να το κόψετε, και μαζί με αυτό και όλα τα υπόλοιπα, κολλήστε το με διάφανο βερνίκι νυχιών. Απλά εφαρμόστε το διάφανο βερνίκι στο σημείο που έχει σπάσει. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και κόλλα νυχιών.

Χρησιμοποιήστε καθημερινά καστορέλαιο

Οι ευεργετικές ιδιότητες του καστορέλαιου στα μαλλιά και στα νύχια είναι γνωστές. Εντάξτε το καστορέλαιο στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σας και δείτε τα νύχια σας όχι μόνο να διατηρούνται μακριά, αλλά και να μεγαλώνουν με γρήγορους ρυθμούς.

 vwoman.gr