Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ ΓΡΑΜΜΗ EYELINER: Η ΗAILEY ΒIEBER ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΣΗ


 Μάθετε πώς θα τραβήξετε όλα τα βλέμματα στο βλέμμα σας.

Χαρούμενο και δημιουργικό. Μοντέρνο και δροσερό. Η νέα τάση στο μακιγιάζ είναι το πολύχρωμο eyeliner και η Ηailey Βieber μας μυεί στην απόλυτη πρόταση ομορφιάς. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να έχετε έντονη διάθεση για πειραματισμό.

Το χρωματιστό eyelininer είναι μία πρόταση που ήρθε για να μείνει. Όλο και πιο πολλές από εμάς έχουμε αντικαταστήσει το κλασσικό μαύρο eyeliner με ένα πιο μοντέρνο σκούρο μπλε ή και καφέ. Ήδη από το περασμένο καλοκαίρι οι πιο τολμηρές επέλεγαν κόκκινο, λιλά ή και πορτοκαλί eyeliner. H Ηailey Βieber πηγαίνει τη συγκεκριμένη τάση ένα βήμα παρακάτω και μας προτείνει μία πολύχρωμη γραμμή eyeliner.

Τι θα χρειαστείτε:

Αυτό που θα χρειαστείτε είναι τρία χρωματιστά eyeliners σε διάφορες αποχρώσεις(μπορείτε να επιλέξετε μπλε -καφέ και μαύρο αν είστε πιο συντηρητικές ή κόκκινο-λιλά και κίτρινο αν έχετε πιο παιχνιδιάρική διάθεση), σταθερό χέρι και διάθεση για πειραματισμό.

Πώς θα το πετύχετε:

Χωρίστε νοητά την γραμμή που εφαρμόζετε το eyeliner σε τρία ίσα μέρη. Εφαρμόστε σε κάθε μέρος ένα χρωματιστό eyeliner σε διαφορετικό χρώμα.

Ολοκληρώστε το look με μάσκαρα σε έντονο χρώμα.

www.vwoman.gr