Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ


 Μάθετε όλες τις επιταγές της μόδας για το Φθινόπωρο και τραβήξτε πάνω σας τα βλέμματα.

Η νέα σεζόν έρχεται σιγά-σιγά στο προσκήνιο και μαζί της όλες οι νέες τάσεις της μόδας που μας καλούν να πειραματιστούμε και να κερδίσουμε τις εντυπώσεις. Το φετινό Φθινόπωρο η πολυτέλεια και η λάμψη που τόσο μας  έλειψαν επιστρέφουν. Το ίδιο και οι φούστες που γίνονται η απόλυτη επιταγή. Η νέα σεζόν κατακλύζεται από θηλυκότητα και κομψότητα.

To animal print επιστρέφει

Ένα από τα πλέον αγαπημένα μοτίβα φέτος γίνεται η απόλυτη επιταγή. Τα animal prints -και ιδίως το leopard- θα φορεθούν πολύ και το Φθινόπωρο του 2021. Μπορείτε να τα επιλέξετε σε ένα σακάκι, ένα παντελόνι ή ακόμα και ένα μικρό τσαντάκι. Φυσικά, αν είστε πιο τολμηρές μπορείτε να δημιουργήσετε ένα total leopard σύνολο.

Τα πλεκτά κερδίζουν τις εντυπώσεις

Τα πλεκτά πέρσι φορέθηκαν πολύ. Φέτος, όμως  θα μας συνοδέψουν σε κάθε στιγμή της ημέρας μας. Ένα κόκκινο πλεκτό μπλουζάκι μπορεί να τραβήξει πάνω σας όλα τα βλέμματα. Συνδυάστε το με ένα μαύρο παντελόνι και μία μαύρη μίνι φούστα και δημιουργήστε ένα απίθανο outfit.

Το καρώ είναι εδώ

To μοτίβο που αποθέωσε ο οίκος Chanel φέτος έχει την τιμητική του. Το καρώ είναι σίγουρο πως θα κερδίσει το παιχνίδι των εντυπώσεων το Φθινόπωρο, αλλά και το Χειμώνα που μας έρχεται. Μπορείτε να το επιλέξετε στην ασπρόμαυρη ή στην μαυροκόκκινη εκδοχή του. Σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει. Εκείνο στο οποίο θα πρέπει να δώσετε προσοχή είναι στις ρίγες του καρώ, καθώς οι μεγάλες γραμμές ενδέχεται να προσδώσουν όγκο, κάτι που δεν είναι επιθυμητό. Αντίθετα οι μικρότερες γραμμές κολακεύουν όλους τους σωματότυπους.

Τα Cropped top αποτελούν την έκπληξη της σεζόν

Μπορεί τα cropped top να είναι συνυφασμένα με το καλοκαίρι, ωστόσο φαίνεται πως θα αποτελέσουν μία από τις πιο καυτές επιλογές και για το Φθινόπωρο. Τα cropped top είναι χαριτωμένα και δίνουν μία πιο ανάλαφρη νότα στο ντύσιμό σας. Σετάρετε το με ένα  ζακετάκι και ή ένα σακάκι και ένα στενό παντελόνι και δημιουργήστε ένα υπέροχο σύνολο.

Οι μίνι φούστες με πιέτες και βολάν επιστρέφουν στο προσκήνιο

Μπορεί τον περασμένο Χειμώνα οι φόρμες να είχαν την τιμητική τους, αυτό το Φθινόπωρο όμως οι φούστες επιστρέφουν και πάλι στο προσκήνιο και μάλιστα στην πιο θηλυκή εκδοχή τους. Μίνι φούστες με πιέτες, βολάν και έντονα θηλυκά στοιχεία είναι οι επιταγές της μόδας για το 2021/2022.

 vwoman.gr