Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΛΙΤΣΑ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ


 Έξυπνες ιδέες και προτάσεις για να φτιάξετε εύκολα τη βαλίτσα των διακοπών σας, χωρίς να αφήστε τίποτα απέξω.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το να ετοιμαζόμαστε για διακοπές. Και τίποτα πιο δύσκολο από το να ετοιμάζουμε και κυρίως να προσπαθούμε να κλείσουμε την καλοκαιρινή μας βαλίτσα. Σας παρουσιάζουμε μικρά μυστικά  για να γίνει η διαδικασία της προετοιμασίας της βαλίτσας των διακοπών σας μία ευχάριστη διαδικασία.

Φτιάξτε λίστα

Το πιο σημαντικό ίσως  για τη σωστή προετοιμασία της βαλίτσας είναι να γράψετε μία λίστα. Με αυτόν τον τρόπο  θα πάρετε μαζί σας  μόνο όσο πραγματικά χρειάζεστε. Θυμηθείτε να γράψετε: κινητό, γυαλιά, φορτιστής, οδοντόβουρτσα και εισιτήρια, για να μην αντιμετωπίσετε δυσάρεστες εκπλήξεις.

Σωστή επιλογή ρούχων

Είναι σημαντικό στη βαλίτσα των διακοπών να πάρετε ρούχα που είναι ευκολοφόρετα και μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους, δίνοντάς σας νέα σύνολα. Μην ξεχάσετε να πάρετε εσώρουχα και τα μαγιό σας-πολλά γίνονται πάνω στον κυκεώνα της προετοιμασίας. Αλλά και μερικά αξεσουάρ, καθώς και ένα μικρό  τσαντάκι για τις βραδινές σας εξόδους.

Κάντε τα ρούχα σας ρολό

Το επονομαζόμενο rolling είναι ο καλύτερος τρόπος για να βάλετε τα ρούχα σας στην βαλίτσα. Εκτός του ότι με αυτόν τον τρόπο τα ρούχα σας πιάνουν λιγότερο χώρο, επιπλέον δεν τσαλακώνονται.

Είδη προσωπικής φροντίδας

Ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσετε επιτέλους τα δειγματάκια από κρέμες και σαμπουάν που τόσο καιρό κρατούσατε. Με αυτόν τον τρόπο θα εξασφαλίσετε πολύ χώρο στη βαλίτσα των διακοπών σας. Επίσης μπορείτε να πάρετε μαζί μας μαντηλάκια ντεμακιγιάζ αντί για την λοσιόν σας και φυσικά να χρησιμοποιήσετε μικρά μπουκαλάκια ταξιδιού για το σαμπουάν και το αφρόλουτρό σας.

Χρησιμοποιήστε βαμβάκι για να προστατέψετε τις σκιές σας

Αν θέλετε να μην έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις με τα καλλυντικά σας, όταν θα φτάσετε στον προορισμό σας, χρησιμοποιήστε βαμβάκι. Τοποθετήστε βαμβάκι ανάμεσα στις σκιές σας και στο καπάκι της συσκευασίας τους για να μη σπάσουν κατά τη μεταφορά.

Πηγή: vwoman.gr