Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΤΟ NO MAKEUP LOOK ΤΗΣ HAILEY BIEBER ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ


 Δείτε πως θα εντυπωσιάσετε με το μακιγιάζ που αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά σας.

Η Hailey Bieber είναι από τα πλέον ανερχόμενα πρόσωπα στον χώρο του θεάματος. Είναι μοντέλο, παρουσιάστρια και φυσικά σύζυγος του Justin Bieber. Οι  επιλογές της  όμορφης Hailey δημιουργούν τάσεις στην μόδα και στο make up. Μία από τις τελευταίες τις προτάσεις είναι το no make up look.

 

Τι είναι το no makeup look

Η νέα τάση του μακιγιάζ, την οποία υιοθετεί απόλυτα η  Hailey Bieber, έχει ως επίκεντρο την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς και την χρήση όσο το δυνατόν λιγότερων προϊόντων. Το contouring δίνει τη θέση του στη φυσική απόχρωση της επιδερμίδας και οι ψεύτικες εντυπωσιακές βλεφαρίδες γίνονται πλέον παρελθόν.

Πώς θα δημιουργήσετε και εσείς στο no makeup look της Hailey Bieber

Το πρώτο και βασικό βήμα για να επιτύχετε ένα όμορφο no makeup look είναι να φροντίζετε να έχετε σωστά ενυδατωμένο το δέρμα σας. Στη συνέχεια χρησιμοποιείστε μία bb cream για να αποκτήσει η επιδερμίδα σας ομοιόμορφη απόχρωση.

Χρησιμοποιήστε ένα ρουζ κοντά στην απόχρωση της επιδερμίδας σας για να φωτίσετε λίγο τα “μήλα” του προσώπου. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήστε μία σκιά σε γήινες αποχρώσεις στο κινητό μέρος του βλεφάρου. To κραγιόν θα πρέπει να είναι επίσης απαραίτητα σε φυσικές αποχρώσεις. Τέλος, χτενίστε ατίθασα τα φρύδια σας και είστε έτοιμες να εντυπωσιάσετε με τη φυσική σας λάμψη και ομορφιά.

Πηγή: vwoman.gr