Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

JEANNINE, κοσμήματα με "χρώμα", μοναδικά


Ετοιμάζουμε το νέο online περιοδικό μας RINGS AND JEWELS, με πολλή αγάπη για το κόσμημα και ιδιαίτερη φροντίδα ώστε το αποτέλεσμα να είναι κάτι περισσότερο από καλό.

Το νέο περιοδικό μας (άλλες εκδόσεις μας, μπορείτε να δείτε εδώ), έρχεται με πολλές προτάσεις για κοσμήματα που "έχουν κάτι να πουν", με τις διεθνείς τάσεις του χώρου, με παρουσίαση jewelry designers και πολλά άλλα ενδιαφέροντα θέματα.

Στη σχετική έρευνα που κάνουμε, συναντήσαμε πολύ ωραία, καλαίσθητα και με ποιότητα κατασκευασμένα κοσμήματα από την Jeannine.gr   και ομολογώ ότι προβληματίστηκα προσωπικά ως προς τι να επιλέξω από την σελίδα του brand. 

Γι΄αυτό, κάνω μία πρώτη επιλογή μόνο, προτείνοντάς σας κάποια από αυτά ενώ θα ακολουθήσουν και άλλα στη συνέχεια...

Ξεκινάω λοιπόν με το δαχτυλίδι της φωτογραφίας στην αρχή του post μου. Πρόκειται για δαχτυλίδι επίχρυσο και επιπλατινωμένο, χωρίς nickel με κρύσταλλα swarovski, που θα βρείτε σε πολύ λογική τιμή (!) και θα σας συνοδεύει ιδανικά με όλες τις ενδυματολογικές επιλογές σας, κάθε στιγμή της ημέρας.


Επίσης, επέλεξα το ρολόϊ αυτό 🠙, με κωδικό 61086, ατσάλινο, υψηλής ποιότητας με κρύσταλα swarovski, επιπλατινωμένο με ελβετικό μηχανισμό και δερμάτινο λουράκι, που συνοδεύεται από εγγύηση 1 έτους.

Δεν μπορώ να μην σας προτείνω και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια...



...σκουλαρίκια-κρίκος, επίχρυσα και επιπλατινωμένα χωρίς nickel, με κρύσταλλα swarovski

(AB WHITE). Μοντέρνα, φωτεινά, υ-πέ-ρο-χα!


Το ίδιο όπως αυτά που ακολουθούν,


Σκουλαρίκια - σήμα επάργυρα και επιπλατινωμένα χωρίς nickel με κρύσταλλα swarovski και σμάλτο χρυσοχοίας (PERID.AB)

Τιμή;;; Δείτε την εδώ και - αν προλάβετε...- αποκτήστε τα σήμερα κιόλας. Γίνονται ανάρπαστα!


Editor's choice: jeannine.gr