Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Ο ΟΙΚΟΣ GUCCI ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΩΝ ΑΠΟΛΑΥΣΕΩΝ


 Hortus Deliciarum, που σημαίνει ο  «ο κήπος των απολαύσεων» είναι το όνομα της νέας εντυπωσιακής συλλογής κοσμημάτων του κορυφαίου οίκου.

Ο οίκος Gucci υπόσχεται να βάλει στις στιγμές μας ακόμα περισσότεροι λάμψη και μαγεία μέσα από τη νέα σειρά κοσμημάτων που μας ταξιδεύει σε έναν εντυπωσιακό κήπο. «Ο οίκος του Gucci κατοικείται από μαγικά θηρία και ανθίζει με τοτεμικά σύμβολα της φύσης, αποστάζοντας την ποίηση του παρελθόντος με την ομορφιά του παρόντος», αναφέρει το κείμενο που συνοδεύει την παρουσίαση των κοσμημάτων.

Τα εντυπωσιακά κοσμήματα είναι εμπνευσμένα από τα στοιχεία της φύσης, τα άγρια ζώα και τα ερπετά και καθηλώνουν με τις επιβλητικές γραμμές τους και τα έντονα σχέδιά τους. Τα περίτεχνα κολιέ της συλλογής μιμούνται τις κινήσεις των άγριων φιδιών και αγκαλιάζουν υπέροχα τον λαιμό.

Διαμάντια, ζαφείρια, σμαράγδια και ρουμπίνια είναι οι κυρίαρχοι πολύτιμοι λίθοι της συλλογής που δίνουν μία επιβλητική πολυτέλεια στη συλλογή. Τα βραχιόλια ξεχωρίζουν για τα εντυπωσιακά τους σχέδια που συνδυάζουν την πολυτέλεια με τη νεανική διάθεση.

Τα κοσμήματα του “κήπου των απολαύσεων” είναι διαθέσιμα σε όλα τα ηλεκτρονικά και φυσικά καταστήματα του οίκου Gucci και υπόσχονται να χαρίσουν στις γυναίκες όλα όσα ονειρεύονται.

Πηγή: vwoman.gr