Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ DIANA ΟΔΗΓΕΙ ΤΗ ΜΟΔΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΜΟΥΣΑ ΤΟΥ GUCCI


 24 χρόνια μετά το θάνατό της ο οίκος Gucci επανακυκλοφορεί την αγαπημένη τσάντα της Lady D, η οποία πλέον θα φέρει το όνομά της, αποτίοντας έναν φόρο τιμής στην μνήμη της

Μπορεί να πέρασαν 24 χρόνια από το θάνατό της, όμως ακόμα και σήμερα η πριγκίπισσα Diana εξακολουθεί να εμπνέει και να δημιουργεί τάσεις στην μόδα. Έτσι, ο οίκος Gucci αποφάσισε να επανακυκλοφορήσει την αγαπημένη τσάντα της θλιμμένης πριγκίπισσας, με την οποία η Diana εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 1991.

H  συγκεκριμένη μπαμπού-σουέτ τσάντα υπήρξε μία από τις αγαπημένες της Diana και την κρατούσε συχνά τόσο σε casual περιπτώσεις, όπως για μια χαλαρή βόλτα για ψώνια, όσο και σε πιο επίσημες περιστάσεις, όπως λόγου χάρη σε σχολικές εορτές.

Η Gucci Diana κυκλοφορεί σε επτά χρώματα και σε τρία μεγέθη.

Ο  οίκος Gucci αποφάσισε να κυκλοφορήσει την αγαπημένη τσάντα της Diana- η οποία πλέον θα φέρει το όνομά της- όχι μόνο στο καφέ ταμπά χρώμα, όπως ήταν της πριγκίπισσας, αλλά σε επτά διαφορετικά χρώματα και τρία μεγέθη.

Πλέον, η αγαπημένη τσάντα της Diana αποκτά μία πιο χαρούμενη διάθεση. Το σκούρο χρώμα της ψάθας μετατρέπεται σε παιχνιδιάρικο μπλε ή σε πράσινο και αποκτά μια νότα ελευθερίας.

Αναμφισβήτητα το χρώμα που κάνει την ανατροπή είναι το ροζ. Γυναικείο, παιχνιδιάρικο με μία νότα για διάθεση αποπλάνησης η ροζ εκδοχή της τσάντας “Diana by Cucci”.

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το μικρό μέγεθος της τσάντας “Diana by Cucci”. Το τσαντάκι διατηρεί όλα τα στοιχεία της αρχικής σχεδίασης, ωστόσο συρρικνώνεται και αποκτά ένα πολύ πιο νεανικό χαρακτήρα.

Η “μικρή εκδοχή” της “Diana by Gucci” μπορεί  είτε να κρατηθεί, είτε να φορεθεί χιαστί, ανάλογα με το στιλ και τη διάθεση που απαιτεί κάθε look.

 

 Πηγή: vwoman.gr