Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Pharmacy On air: Cica,Το συστατικό ομορφιάς που δεν πρέπει να αγνοείς

 

photo credit: supersandrame.tumbrl.com via pinterest

Η ενασχόληση με την περιποίηση του δέρματος δε σταματάει ποτέ! Διαρκώς αναζητούμε τρόπους ώστε το δέρμα μας να είναι φροντισμένο, νεανικό, υγιές και λαμπερό. Μάλιστα, τώρα που η ζωή επιστρέφει στους κανονικούς ρυθμούς τι καλύτερο από ενισχυμένο self-care; Είτε μιλάμε για έναν καινούργιο ορό με βιταμίνη C, για μια ενυδατική κρέμα με πεπτίδια ή κάποιο ενισχυμένο scrub με άργιλο, έχουμε πάντοτε τις κεραίες μας ανοιχτές ώστε να βρούμε τι καινούργιο υπάρχει στον beauty πλανήτη. 

 

Παρότι τo Cica δεν είναι ένα καινούργιο συστατικό, που μόλις ανακαλύφθηκε, αλλά αντίθετα, είναι μέρος της Κινέζικης ιατρικής για αιώνες, τα τελευταία χρόνια κερδίζει όλο και μεγαλύτερο έδαφος. Αυτό δεν έχει συμβεί τυχαία, αλλά οφείλεται σε σχετικά πρόσφατες μελέτες που ανέλυσαν και απέδειξαν τη σημαντική συμβολή που έχει στην ομορφιά και την αντιγήρανση - κάτι που όπως ήταν λογικό πυροδότησε τεράστιο ενδιαφέρον στη βιομηχανία ομορφιάς.

 

Η λέξη Cica είναι μια συντομογραφία του Centella Asiatica, ενός φυλλώδους πράσινου φυτού που θυμίζει τριφύλλι, είναι βρώσιμο κι έχει χρησιμοποιηθεί ως μαγειρικό λαχανικό και ως φαρμακευτικό βότανο. Aνάμεσα στα στοιχεία του συναντάμε βιταμίνες Α, C, B1 και B2, ενώ είναι πλούσιο σε βίτα-καροτίνη, αμινοξέα και λιπαρά οξέα κάτι που το κάνει πραγματικό δυναμίτη ομορφιάς και νεανικότητας!

 

Τα οφέλη του Cica για την επιδερμίδα είναι πάρα πολλά και εξ ου όλα τα βλέμματα έχουν στραφεί επάνω του. Σύμφωνα με τους ειδικούς, καταπραΰνει και αναπλάθει το ερεθισμένο δέρμα - γι’ αυτό και το συναντάμε συχνά σε μορφή baume. Είναι ιδανικό για ευαίσθητα δέρματα, ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και συμβάλει στην καταπολέμηση της ακμής, αφού διαθέτει κι αντιμικροβιακή δράση.

 

Αν δε το δέρμα σου είναι θαμπό ή ξηρό τότε το Cica είναι εκείνο το συστατικό που δεν πρέπει να λείπει από τη beauty ρουτίνα σου, αφού θα σου χαρίσει λάμψη, βαθιά ενυδάτωση και θα ενισχύει την κυτταρική παραγωγή και τη ροή του αίματος στο δέρμα σου. Εσύ, ακόμα να πειστείς πως το Cica πρέπει να αποτελεί μέρος της καθημερινής περιποίησής σου;

 

Στο pharmacyonair.gr - όπου θα σας αντιμετωπίσουν με ιδιαίτερη ευγένεια και προθυμία!- θα βρείτε προϊόντα με Cica, σε μορφή baume, gel ή lip balm, ώστε να τα προσθέσετε εύκολα στο καλάθι αγορών σας. Απλά, κάντε κλικ αμέσως τώρα...




www.pharmacyonair.gr