Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

DENISE ELEFTHERIOU COUTURE - BRIDAL COLLECTION SS 2021







 Meet the Designer...

Η Ντενίζ Ελευθερίου, καταξιωμένη σχεδιάστρια μόδας, γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη και μεγάλωσε στην Κομοτηνή. Ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη και Αθήνα και αποτελεί town’s favourite στον σχεδιασμό ρούχων και νυφικών.

Σπούδασε στο Μιλάνο Σχέδιο Μόδας & Styling στο περίφημο Istituto Marangoni, που διακρίνεται για τους καταξιωμένους στο χώρο αποφοίτους του, όπως οι Dolce Cabbana και Moschino.

Στη συνέχεια εργάστηκε κοντά σε Ιταλούς σχεδιαστές εντρυφώντας στην Ιταλική τεχνική ραφής και το περίφημο Ιταλικό design.

Εδώ και 20 χρόνια διατηρεί το δικό της atelier στη Θεσσαλονίκη, έχοντας αποκτήσει πιστό κοινό από όλη την Ελλάδα, όχι μόνο για τα νυφικά που σχεδιάζει αλλά και για τα ρούχα sur mesure και την prêt à porter σειρά της...

Η Denise Eleftheriou έχει παρουσιάσει πλήθος συλλογών σε προσωπικές επιδείξεις επιλέγοντας πάντα ιδιαίτερους και εμβληματικούς χώρους της συμπρωτεύουσας όπως η Casa Bianca, το Γενί Τζαμί, το Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης...

Το στυλ Denise Eleftheriou είναι αναγνωρίσιμο για δύο κυρίως λόγους, για το minimal ύφος του και για το γεγονός ότι η σχεδιάστρια φροντίζει πάντα να ακολουθεί και να εμπνέεται από το στυλ της κάθε γυναίκας, σεβόμενη την προσωπικότητά της.