Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

BOTTEGA VENETA:ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΟΛΕΞΙΟΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ… ΕΚΠΛΗΞΗ


 Το διάσημο Ιταλικό Brand έχει τον τρόπο να κάνει τις νέες του συλλογές αντικείμενο συζήτησης.

Το κορυφαίο brand Bottega Veneta χαρακτηρίζεται από την διάθεσή του για πειραματισμό και είναι γεγονός πως δε σταματά να μας εκπλήσσει ποτέ με τις ιδιαίτερες δημιουργίες του. Η νέα του σειρά  φέρει τον τίτλο “Wardrobe 02” και είναι ομολογουμένως ό,τι πιο ανατρεπτικό έχουμε δει!

Η συλλογή αποτελείται από τσάντες και υποδήματα που ξεχωρίζουν για την ανατρεπτική τους διάθεση και τα εκ κεντρικά τους στοιχεία.Πολλά από τα παπούτσια της  συλλογής”Wardrobe 02” βασίζονται και επαναπροσδιορίζουν  παλιά αγαπημένα κομμάτια του Brand, προσδίδοντάς  τους μία νέα πνοή που σίγουρα θα…εγείρει πολλές συζητήσεις.

Τα χρώματα που επικρατούν στην νέα συλλογή είναι φλούο και έντονα. Το πράσινο είναι ο βασικός πρωταγωνιστής. Ωστόσο, υπάρχουν και παπούτσια σε μπλε,  μαύρες  ακόμα και ασημί αποχρώσεις.

Οι γραμμές γίνονται ακόμα πιο χοντροκομμένες και θυμίζουν παπούτσια θεατρικά. Ένα από τα πλέον εμβληματικά κομμάτια της συλλογής είναι τα ασημί παπούτσια σε έντονα στρογγυλεμένες γραμμές, που παραπέμπουν σε υποδήματα θεατρικών παραστάσεων.

Τα συγκεκριμένα παπούτσια δεν χαρακτηρίζονται από κομψότητα και χάρη, όμως σίγουρα δεν περνούν με τίποτα απαρατήρητα.

Πηγή: vwoman.gr