Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ…ΛΕΥΚΟ ΤΣΑΝΤΑΚΙ


 Μία από τις απολυτές τάσεις στα αξεσουάρ του καλοκαιριού είναι το λευκό τσαντάκι. Κομψό και στιλάτο μπορεί να προσδώσει πολλά στις καλοκαιρινές εμφανίσεις σας. Σας παρουσιάζουμε τους τρόπους για να το κρατήσετε και να ξεχωρίσετε!

Λευκό τσαντάκι με λευκό σακάκι και τζιν

Το τζιν παντελόνι είναι πάντα μία από τις πρώτες μας σκέψεις, ακόμα και για τις καλοκαιρινές μας βραδινές εμφανίσεις. Αν θέλετε να του δώσετε μία πιο επίσημη νότα, μπορείτε να το σετάρετε με ένα λευκό σακάκι. Και αν θέλετε να “δέσετε” και να απογειώσετε τον συγκεκριμένο συνδυασμό κρατήστε ένα λευκό μικρό τσαντάκι. Αν στην εικόνα σας προσέθεσε και λευκά σκουλαρίκια το αποτέλεσμα θα είναι απλά υπέροχο. Επιλέξτε ένα τσαντάκι χειρός με οβάλ σχεδιασμό, ώστε να εστιάσουν όλοι στο υπέροχο μανικιούρ σας.

Λευκό τσαντάκι με ασπρόμαυρο σύνολο

Ένας ακόμα εντυπωσιακός τρόπος να κρατήσετε την απόλυτη τάση του καλοκαιριού είναι με ένα ασπρόμαυρο σύνολο. Ο συνδυασμός του λευκού και του μαύρου πάντα προσδίδει χαρακτήρα στις εμφανίσεις μας. Σετάρετέ το λευκό μικρό σας τσαντάκι με λευκές πλατφόρμες ή πέδιλα και τραβήξτε πάνω σας όλα τα βλέμματα.Το ιδανικό τσαντάκι για τη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ένα τσαντάκι που φοριέται χιαστή.

Λευκό τσαντάκι με total white look

Αν θέλετε να προσδώσετε το απόλυτο καλοκαιρινό ύφος στις εμφανίσει σας, τότε επιλέξτε ένα total white σύνολο. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε ένα λευκό παντελόνι και ένα λευκό τοπάκι, μία λευκή παντελόνι με ένα αέρινο λευκό μπλουζάκι ή ένα λευκό φόρεμα. Εκείνο που θα κάνει τη διαφορά στο στυλ σας είναι το λευκό τσαντάκι που θα αναδείξει την κομψότητά σας.  Το τέλειο τσαντάκι για την περίσταση θα πρέπει να είναι μικρό, με χρυσές λεπτομέρειες που αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο το λευκό σύνολο.

Λευκό  τσαντάκι με χρωματιστά μοτίβα

Αν θέλετε να δώσετε ξεχωριστό χαρακτήρα στην απόλυτα τάση του καλοκαιριού επιλέξτε ένα λευκό τσαντάκι με έντονα χρωματιστά μοτίβα. Δώστε όμως προσοχή στο μέγεθός του που θα πρέπει να είναι σίγουρα μικρό αλλά και στο υπόλοιπο σύνολό σας που καλό θα ήταν να είναι μονόχρωμο και πιο”ήσυχο”.

Λευκό τσαντάκι με πέρλες

Αυτό το καλοκαίρι τα λευκά τσαντάκια κρατιούνται πιο πολύ από κάθε άλλη χρονιά.Αν θέλετε να πειραματιστείτε με τις υφές, επιλέξτε ένα τσαντάκι με πέρλες. Είναι άκρως ιδιαίτερο και εντυπωσιακό και το σίγουρο είναι πως όλοι θα μιλούν για αυτό.

Ψάθινο λευκό τσαντάκι

Οι  ψάθινες υφές επιστρέφουν δυναμικά, το καλοκαίρι του 2021 επιστρέφουν δυναμικά!Το απόλυτο αξεσουάρ για τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις είναι το λευκό, ψάθινο τσαντάκι. Κρατήστε το παντού, από τις στιγμές σας πλάι στο κύμα, μέχρι τις βραδινές σας βόλτες στο νησί.

Πηγή: vwoman.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ :

JEAN PAUL GAULTIER: ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΒΥΘΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ