Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

JEAN PAUL GAULTIER: ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΟ ΒΥΘΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ


 Μούσα και κεντρικό πρόσωπο της νέας, ready-to-wear-συλλογής του οίκου, η Bella Hadid, η οποία εμφανίζεται σε ρόλο γοργόνας

«The end»! Kαλώς ήρθατε στην νέα εποχή του Jean Paul Gaultier», έγραψε ο Jean Paul Gaultier στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram,λίγο πριν την παρουσίαση της νέας ready-to-wear συλλογής του οίκου.

Μπορεί ο Jean Paul Gaultier να παραιτήθηκε από τη διεύθυνση του οίκου του, το 2020, αλλά το “Enfant Terrible” της μόδας επιστρέφει με μία νέα σειρά ενδυμάτων. Δημιουργός και διάδοχός του στη συγκεκριμένη σειρά είναι η Chitose Abe, ενώ ο ίδιος διατηρεί τον ρόλο του συμβόλου.

Ο Jean Paul Gaultier πριν από λίγες ημέρες αποχαιρέτισε τους θαυμαστές τους

Ήταν Ιανουάριος του 2020 όταν ο Jean Paul Gaultier ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την ενεργό δράση και συνταξιοδοτείται. Πριν από μερικές μόλις ημέρες το “τρομερό παιδί” της μόδας είπε το μεγάλο “αντίο” στους θαυμαστές του με μία λιτή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ωστόσο, την Παρασκευή 28 Μαΐου ο οίκος Gaultier παρουσίασε τη νέα του συλλογή, που μας ταξιδεύει στο αγαπημένο σημείο του Jean Paul, στον βυθό της θάλασσας.

Chitose Abe η διάδοχος του Jean Paul Gaultier

Ο Gaultier ανακοίνωσε πως δεν θα χρήσει έναν και μόνο διάδοχο, αλλά πως ο οίκος τους κάθε χρόνο θα συνεργάζεται με έναν επισκέπτη-σχεδιαστή, ενώ ο ίδιος θα έχει συμβουλευτική θέση και θα ασχολείται με την επιλογή της θεματολογίας και των χρωμάτων των συλλογών.

Πρώτη διάδοχος του Jean Paul Gaultier είναι η Chitose Abe, η οποία σχεδίασε και παρουσίασε την πρώτη Ready-to-wear συλλογή του οίκου για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2021. Πρόκειται για έναν φόρο τιμής στο navy look το οποίο αποθέωσε ο Jean Paul Gaultier.


To δημιουργικό πλήρωμα του Jean Paul Gaultier επανεξέτασε τον μύθο του Sailor που είναι τόσο αγαπητός στον κόσμο της μόδας και δημιούργησε μια εντυπωσιακή Ready to wear συλλογή.


Πρόκειται για μία unisex, χωρίς αποκλεισμούς, συλλογή που διαμορφώνεται στον εντυπωσιακό σκηνικό του βυθού της θάλασσας.

Κυρίαρχο στοιχείο της συλλογής, το σήμα κατατεθέν της “ναυτικής μόδας” :το ριγέ, το οποίο πρωταγωνιστεί σε όλες τους τις εκδοχές.

Πηγή: vwoman.gr