Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Εύκολες καθημερινές συνήθειες για να χάσεις κιλά

Σε περίπτωση που θες να χάσεις κιλά, δε χρειάζεται να πέσεις κατευθείαν στα βαθιά με σκληρές δίαιτες. Απλές μετατροπές σε βασικές καθημερινές συνήθειες μπορούν να σε βοηθήσουν να αποκτήσεις το αποτέλεσμα το οποίο επιθυμείς.

Φάε φυτικές ίνες καθημερινά. Είναι ο τρόπος να κρατιέσαι χορτάτη για περισσότερη ώρα αλλά και να λειτουργεί καλά το πεπτικό σου σύστημα, βλ. όχι φούσκωμα και κατακράτηση υγρών.

Πιες 8 ποτήρια νερό τη μέρα. Το νερό μπορεί να αυξήσει το μεταβολισμό σου σημαντικά. Ειδικά το παγωμένο νερο «αναγκάζει» τον οργανισμό να το ζεστάνει κατα την πέψη με αποτέλευσμα να αυξάνει τις καύσεις στο σώμα σου.

Κάνε 5000 περισσότερα βήματα. Αυτός είναι ο αριθμός βημάτων ενός ενήλικα ανά ημέρα. Διπλασιάζοντάς τον αυξάνεις τις καύσεις καθώς μειώνεις την κακή χοληστερόλη και κρατιέσαι σε φόρμα.

Κράτα ημερολόγιο διατροφής. Έτσι μπορείς να ελέγχεις αν όντως μειώνεις κατά 500 τις καθημερινές σου θερμίδες, αριθμός που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου αν θες να χάσεις βάρος γρήγορα και αποτελεσματικά.

Κοιμήσου 7 ώρες τη μέρα. Ο ύπνος είναι υπεύθυνος για την αύξηση της ορμόνης που ελέγχει την όρεξη. Επιπλέον όταν κοιμάσαι επαρκώς έχεις λαμπερό δέρμα και ενέργεια για τις καθημερινές σου δραστηριότητες.

8 ώρες δουλειά τη μέρα. οι άνθρωποι που δουλεύουν υπερβολικές ώρες είναι σχεδόν αδύνατο να προλάβουν να προετοιμάσουν ένα υγιεινό γεύμα ή να πάνε γυμναστήριο.

Μείωσε τα τρόφιμα με υψηλό γλυκαιμικό δείκτη. Το σώμα μετατρέπει την παραπανίσια ποσότητα ζάχαρης σε λίπος που δύσκολα θα ξεφορτωθείς.

Ζυγίσου σε ημερήσια βάση. Ο λόγος είναι απλούστατος. Όσο πιο συχνή η παρακολούθηση του βάρους σου τόσο πιο σύντομα ανακαλύπτεις ποια ήταν η αμαρτωλή συνήθεια που σε έβγαλε από την πορεία σου.

Τηλεόραση μόνο δυο ώρες την ημέρα. Όσο πιο πολύ κάθεσαι, τόσο περισσότερο αδρανής είσαι σε ημερήσιο ποσοστό. Επιπλέον, μπροστά στην τηλεόραση είναι δύσκολο να αντισταθείς σε snacks.

Τηλεφώνησε σε μια φίλη τρεις φορές την εβδομάδα. Η δίαιτα θέλει υποστήριξη και η προσπάθειά σου χρειάζεται συχνή ενθάρρυνση. Επιστράτευσε τις φίλες σου για θετική σκέψη και εμψύχωση.

ΠΗΓΗ:youweekly.gr via newslink.gr