Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Η Beverage World βρίσκεται δίπλα σε αυτούς που το έχουν περισσότερη ανάγκη προσφέροντας το πολυτιμότερο αγαθό, το νερό!


 Πέραν από 15 000 φιάλες νερού προσφέρθηκαν σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς και κοινωφελείς φορείς


Αναγνωρίζοντας τον μεγάλο αρνητικό αντίκτυπο της πανδημίας σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς και κοινωφελή ιδρύματα και τις αυξημένες ανάγκες τους για στήριξη σε μια δύσκολη περίοδο, η εταιρεία Beverage World του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης,  βρέθηκε ξανά στο πλευρό των συνανθρώπων μας που το έχουν περισσότερο ανάγκη, προσφέροντάς τους απλόχερα το πολυτιμότερο όλων των αγαθών, το νερό.

 

Συγκεκριμένα, η Beverage World σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και το Δήμο Αθηναίων πρόσφερε πέραν των 15 000 φιαλών νερού σε φιλανθρωπικές μονάδες και κοινωφελείς οργανισμούς, εντός της Αττικής. Με την πρωτοβουλία αυτή, η Beverage World με συνέπεια συνεχίζει να ενισχύει την τοπική κοινωνία και τις πλέον ευάλωτες ομάδες που έχουν πληγεί από την κρίση, αναδεικνύοντας έμπρακτα ότι η εταιρική υπευθυνότητα αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της λειτουργίας της, ειδικά σε περιόδους όπου η προσφορά και η αγάπη προς τον συνάνθρωπο αποτελούν το εφαλτήριο για την επόμενη μέρα. 

 


                                                           

Σχετικά με τη Beverage World 

Η Beverage World, ιδρύθηκε το 2005 με στόχο να προσφέρει μοναδικές και ποιοτικές επιλογές στον καταναλωτή,  ενώ ταυτόχρονα να αποτελεί πρώτη επιλογή προμηθευτή και συνεργάτη στο Ελληνικό εμπόριο. Το σημερινό portfolio της εταιρείας περιλαμβάνει τα κορυφαία και διεθνή brands όπως Lavazza, Evian, Beluga, Angostura, Appleton, Frangelico και πολλά άλλα.

 

Σχετικά με τον Όμιλο Φώτος Φωτιάδης 

Ο Όμιλος Φώτος Φωτιάδης, με ιστορία πέραν των 76 ετών, κατέχει ηγετική́ θέση στην παραγωγή και εμφιάλωση ποτών, στην εμπορία ποτών και άλλων προϊόντων, στην ανάπτυξη γης και στον ασφαλιστικό κλάδο, ενώ δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία σε Κύπρο, Ελλάδα, Ρουμανία, Κροατία και Σλοβενία. Ο Όμιλος Φώτος Φωτιάδης, έχει συνάψει ένα ευρύ δίκτυο απαιτητικών διεθνών συνεργασιών και αναγνωρίζεται ως ένας από τους πιο σημαντικούς και αξιόπιστους συνεργάτες εταιρειών κολοσσών παγκοσμίου φήμης, όπως Carlsberg, Diageo, Jose Cuervo, Danone, Gruppo Campari, Moet Hennessy, Osotspa, Lanson, , Ασφαλιστικό κολοσσό ΑΧΑ και πολλές άλλες.