Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ από τη vwoman

photo credit :todaysfashionitem.com via pinterest

 Ανακαλύψτε πώς θα απογειώσετε το Ανοιξιάτικο look σας επιλέγοντας τα κατάλληλα αξεσουάρ

Οι πειραματισμοί την Άνοιξη επιτρέπονται περισσότερο από κάθε άλλη εποχή. Αν θέλετε να απογειώσετε τις εμφανίσεις σας δεν έχετε παρά να επιλέξετε τα κατάλληλα αξεσουάρ και να δώσετε μία ξεχωριστή νότα στις εμφανίσεις σας.

Πολύχρωμα τσαντάκια

Τα έντονα χρώματα κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Ένα από τα ανοιξιάτικα αξεσουάρ που θα απογειώσουν την εμφάνισή σας είναι τα τσαντάκια σε έντονα χρώματα.

Τα χρώματα φέτος είναι πολλά και οι συνδυασμοί που μπορείτε να κάνετε είναι αμέτρητοι. Ένα ροζ ή ένα κίτρινο μικρό τσαντάκι μπορεί να σεταριστεί φέτος με όλα τα σύνολα και να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας.

Καπέλο

Τα καπέλα για να μετατρέψουν σε στιλιστική πρόταση ακόμα και την πιο ήπια εμφάνιση. Τα καπέλα τη φετινή Άνοιξη φοριούνται παντού.

Επιλέξτε ένα ψάθινο καπέλο για να δώσετε μία πιο ανάλαφρη άποψη στις απογευματινές σας βόλτες και σετάρετέ το με μία ψάθινη τσάντα για να προσθέσετε μία επιπλέον πινελιά στο look σας.

Μία ακόμα όμορφη ιδέα είναι να σετάρετε το καπέλο σας με τα χρώματα του συνόλου σας και να δημιουργήσετε μία εικόνα που παραπέμπει σε ανοιξιάτικους περιπάτους στην εξοχή.

Μαντήλι στα μαλλιά

Το μαντήλι φέτος επιστρέφει δυναμικά. Αυτή την Άνοιξη το φοράμε στα μαλλιά για να δημιουργήσουμε μία εικόνα που αποπνέει φινέτσα, δυναμισμό αλλά και boho διάθεσή.

Το μαντήλι μπορεί να συνδυαστεί με τα χρώματα του συνόλου που θα φορέσουμε ή απλά με τα χρώματα που ταιριάζουν στα μάτια ή στην επιδερμίδα μας.

Γυαλιά Ηλίου

Είναι το πιο απαραίτητο αξεσουάρ της Άνοιξης και όχι μόνο λόγω στυλ αλλά κυρίως λόγο προστασίας. Τα γυαλιά ηλίου μπορούν να αλλάξουν το ύφος και τη διάθεσή του συνόλου μας.

Φέτος τα μεγάλα γυαλιά επιστρέφουν δυναμικά και αποπνέουν έναν αέρα μυστηρίου. Το χρώμα των σκελετών προσεγγίζουν την παλέτα της άμμου και του καυτού ήλιου, ενώ οι πορτοκαλί φακοί είναι η επιταγή της σεζόν.

Πηγή: vwoman.gr