Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Η Nespresso συνεργάζεται με την Chiara Ferragni για μία δροσιστική καλοκαιρινή συλλογή

Η παγκοσμίου φήμης digital entrepreneur βάζει τη δημιουργική της πινελιά στις τελευταίες limited edition συλλογές Nespresso.


Η Nespresso φέρνει την απόλυτη κομψότητα στο φετινό καλοκαίρι με την τελευταία συνεργασία της με την παγκοσμίου φήμης Ιταλίδα επιχειρηματία Chiara Ferragni. Η Chiara Ferragni μεταμορφώνει μερικά από τα πιο αγαπημένα αξεσουάρ Nespresso με το εμβληματικό στιλ της, χρησιμοποιώντας τολμηρά χρώματα και ζωηρά σχέδια. 



Οι Nespresso και Chiara Ferragni συνεργάζονται για να προσφέρουν καφέ με στιλ φέτος το καλοκαίρι. Με την μεταδοτική παιχνιδιάρικη διάθεσή της και τις οικογενειακές της αξίες, η ψηφιακή επιχειρηματίας αποτελεί την ιδανική προσωποποίηση του καλοκαιριού με τη Nespresso. Η γνωστή  ενασχόληση της Chiara Ferragni  με τη λεπτομέρεια, οι αντισυμβατικές ιδέες και η ενεργή υποστήριξη για γυναικεία ενδυνάμωση είναι βασικά στοιχεία της Nespresso, που προάγονται μέσα από αυτή συνεργασία.


Η συνεργασία Nespresso x Chiara Ferragni περιλαμβάνει μια σειρά από ενέργειες, από την κυκλοφορία της limited edition συλλογής έως αποκλειστικές εκδηλώσεις, μέχρι συνταγές καφέ εμπνευσμένες από το καλοκαίρι και πρόσβαση στα παρασκήνια. Οι λάτρεις του καφέ που επιθυμούν να ακολουθήσουν την Chiara Ferragni στις περιπέτειες με τη Nespresso καλούνται να μείνουν συντονισμένοι στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης για περισσότερες ανακοινώσεις. 

Μιλώντας για τη συνεργασία της με τη Nespresso, η Chiara Ferragni είπε: «Ως Ιταλίδα, είμαι μεγάλη φαν του καφέ και ιδιαίτερα της Nespresso εδώ και πολλά χρόνια. Η Nespresso αντιπροσωπεύει πραγματικά έναν σύγχρονο τρόπο ζωής με την πρακτική και έξυπνη προσέγγισή της στον καφέ υψηλής ποιότητας. Για αυτό είμαι τόσο ενθουσιασμένη που δουλεύω για αυτήν τη συλλογή, γεμάτη με διασκεδαστικά και πολυτελή σχέδια. Όταν γνώρισα για πρώτη φορά την ομάδα της Nespresso, έμαθα για τις πολλές πρωτοβουλίες σχετικά με τη βιωσιμότητα και την ανακύκλωση, στις οποίες θέλω να συμμετέχω και να συμβάλω στο εγγύς μέλλον».


Η Anna Lundstrom, Chief Brand Officer της Nespresso, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε αυτήν τη συνεργασία. Η Chiara Ferragni είναι μία παγκόσμια επιχειρηματίας που πρωτοπορεί και έχει ανοίξει τον δρόμο στη διαμόρφωση τάσεων στη μόδα, τον τρόπο ζωής και την ψηφιακή αφοσίωση. Ως μία από τις πιο εκτεταμένες συνεργασίες μας μέχρι σήμερα, αυτό το συναρπαστικό έργο παρουσιάζει μια νέα προσέγγιση για τη Nespresso, ενώ υποστηρίζει το δημιουργικό μας όραμα. Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε το brand της Chiara Ferragni με τη Nespresso και ανυπομονούμε να φέρουμε τελικά το έργο στη ζωή των καταναλωτών μας».


Αναβαθμίστε τις καλοκαιρινές γεύσεις με μηχανή και αξεσουάρ Nespresso


Συνδυάστε αισθητική και καφέ υψηλής ποιότητας με την limited edition μηχανή Nespresso x Chiara Ferragni Vertuo Next. Ως μια πινελιά στη νεότερη μηχανή καφέ της Nespresso, θα είναι διαθέσιμη σε ένα όμορφο παστέλ ροζ χρώμα, με το εμβληματικό λογότυπό της να διακοσμεί τις πλαϊνές επιφάνειές της. Η έξυπνη μηχανή με ένα άγγιγμα μπορεί να προετοιμάσει μια σειρά διαφορετικών μεγεθών κούπας καφέ, για κάθε γούστο ή στιγμή με φίλους και συγγενείς αυτό το καλοκαίρι.


Συμπαγής και κομψή, η Nespresso x Chiara Ferragni Essenza Mini ανοίγει έναν ολόκληρο κόσμο υψηλής ποιότητας καφέ με βάση τον espresso. Επιλεγμένη για τη συλλογή Nespresso x Chiara Ferragni για να γιορτάσει την αγάπη της για τον καφέ Ispirazione Roma, η Essenza Mini έχει ανανεωθεί με ένα ζωντανό χρωματιστό μοτίβο που προβάλλει την υπογραφή των δύο brands.


Προσθέτοντας λίγο ροζ στο σπίτι σας, το limited edition Nespresso x Chiara Ferragni Aeroccino 3 προσφέρει έναν γρήγορο και κομψό τρόπο για την παρασκευή ζεστού ή κρύου αφρού γάλακτος. Ταιριάζοντας τέλεια με την Essenza Mini, αυτό το αξεσουάρ μπορεί να μετατρέψει τον espresso σε έναν πολυτελή καφέ με γάλα, ιδανικό για μια χαλαρωτική καλοκαιρινή εμπειρία.


Σχεδιασμένο για απολαυστικές στιγμές καφέ, το Nespresso x Chiara Ferragni Coffee Mug επιτρέπει στους καταναλωτές να απολαύσουν το αγαπημένο τους φλυτζάνι Nespresso στο σπίτι. Η κούπα είναι διακοσμημένη με το μονόγραμμα της Nespresso, η οποία έχει επανασχεδιαστεί κομψά με τα αγαπημένα ποπ χρώματα της Chiara για να ταιριάζει στις πιο καυτές τάσεις της σεζόν.


Για απολαυστικές συνταγές καφέ ενώ βρίσκεστε εν κινήσει, το θερμός Nespresso x Chiara Ferragni Nomad Travel έρχεται με το χαρακτηριστικό σχέδιο του ματιού. Με το εντυπωσιακό ροζ παστέλ χρώμα, αυτό το limited edition Nomad Travel Mug είναι το απαραίτητο αξεσουάρ ταξιδιού για το καλοκαίρι.


Νέα διαφορετικά καλοκαιρινά ροφήματα

Αποκλειστικά για τη Nespresso, η Chiara Ferragni εμπνεύστηκε τη δική της συνταγή παγωμένου καφέ, συνδυάζοντας τον αγαπημένο της παγωμένο εσπρέσο με μια πλούσια γεύση καρύδας για ένα τροπικό καλοκαίρι. Για να δημιουργήσετε αυτήν τη συνταγή στο σπίτι, οι λάτρεις του καφέ και οι fans της Chiara Ferragni μπορείτε ακόμη και να προσθέσετε ένα ζαχαρωτό για να κάνετε τη συνταγή έντονη και γλυκιά, όπως και εκείνη. Για την πλήρη συνταγή οι θαυμαστές μπορούν να επισκεφθούν τη διεύθυνση www.nespresso.com/gr/chiara-ferragni.


Η limited edition καλοκαιρινή συλλογή Nespresso x Chiara Ferragni θα είναι διαθέσιμη στο www.nespresso.com και σε επιλεγμένες μπουτίκ από τις 28 Μαΐου. Η Nespresso Hellas θα φιλοξενήσει επίσης μια αποκλειστική online προπώληση για όσους θα ήθελαν να είναι οι πρώτοι που θα πάρουν στα χέρια τους τη συναρπαστική συλλογή. Για να εγγραφείτε στην προπώληση, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.nespresso.com/gr/chiara-ferragni  από 21 έως 23/5.


Ακολουθήστε τη Nespresso στο IG @nespresso.gr και την Chiara Ferragni στο @chiaraferragni για να ενημερώνεστε για το γεμάτο καλοκαιρινό πρόγραμμα #NespressoxChiaraFerragni.





Σχετικά με τη Nestlé Nespresso SA


Η Nestlé Nespresso SA είναι η πρωτοπόρος και σημείο αναφοράς για τον υψηλής ποιότητας καφέ σε μερίδες. Η εταιρεία συνεργάζεται με περισσότερους από 110.000 αγρότες σε 15 χώρες μέσω του προγράμματος AAA Sustainable Quality ™ για την ενσωμάτωση πρακτικών αειφορίας σε αγροκτήματα και τα γύρω τοπία. Ξεκινώντας το 2003 σε συνεργασία με τη ΜΚΟ Rainforest Alliance, το πρόγραμμα συμβάλλει στη βελτίωση της απόδοσης και της ποιότητας των συγκομιδών, διασφαλίζοντας μια βιώσιμη προμήθεια καφέ υψηλής ποιότητας και βελτιώνοντας το βιοτικό επίπεδο των αγροτών και των κοινοτήτων τους.

 

Με έδρα στη Λοζάνη της Ελβετίας, η Nespresso δραστηριοποιείται σε 82 χώρες και απασχολεί πάνω από 13.900 υπαλλήλους. Το 2020, λειτούργησε ένα παγκόσμιο δίκτυο λιανικής με 816 μπουτίκ. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την εταιρική ιστοσελίδα της Nespresso: www.nestle-nespresso.com.


Σχετικά με την Chiara Ferragni

 

Η Chiara Ferragni είναι ψηφιακή επιχειρηματίας και ένα παγκόσμιο fashion icon με καταγωγή από την Ιταλία.

 

Η καριέρα της Chiara ξεκίνησε το 2009 όταν δημιούργησε το προσωπικό της blog, The Blonde Salad. Με την ισχυρή προσωπική της επωνυμία μέσω των κοινωνικών μέσων, κέρδισε με επιτυχία ισχυρή παρουσία στον ψηφιακό χώρο και πολλούς ακόλουθους. Σήμερα έχει περισσότερους από 23 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram.

 

Η Chiara έχει συνεργαστεί με πολλά brands μόδας και ήταν στο εξώφυλλο των πιο περιζήτητων περιοδικών μόδας σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Vogue, Vanity Fair και InStyle. Έχει επίσης συμπεριληφθεί στη λίστα του Forbes «30 άτομα με επιρροή κάτω των 30» το 2015 και αναμφίβολα αναγνωρίστηκε ως μία από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες στη βιομηχανία της μόδας.


Σχετικά με τo Chiara Ferragni brand


Το Chiara Ferragni είναι ένα fashion pop brand που κυκλοφόρησε το 2013 και προσφέρει τώρα ολοκληρωμένες συλλογές.

 

Το brand φημίζεται για το εμβληματικό λογότυπο με το μάτι και παρουσιάζει σήμερα παιχνιδιάρικες αλλά κομψές συλλογές όπου η έμπνευση από ταξίδια, μουσική, ποπ κουλτούρα και το σύμπαν της σύγχρονης τέχνης συναντιούνται. Παγκόσμια, θετική, ισχυρή και καθαρή επωνυμία που συνδυάζει σχέδια, μοτίβα και λάμψη με αποτέλεσμα μια σύγχρονη και δυναμική συλλογή.

 

Το brand ξεκίνησε με καταστήματα σε διάφορες τοποθεσίες, όπως το Μιλάνο και τα pop-up stores σε όλο τον κόσμο σε επιλεγμένες μπουτίκ και πολυκαταστήματα με παγκόσμια επέκταση.