Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Mακιγιάζ: 5 tips για να παραμένει σταθερό


 Ένα από τα προβλήματα των γυναικών έχει λύση.

Η διατήρηση του μακιγιάζ αποτελεί ένα από τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσεις κατά την διάρκεια της περιποίησής σου.

Είμαστε σίγουρες πως ήδη έχεις απολαύσει ένα υπέροχο γεύμα με πολλά ψητά και πως έχεις πιεί το κρασί σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Πάντα, βέβαια, με προσοχή και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας.

Μήπως, όμως, μαγειρεύοντας για αρκετές ώρες παρατήρησες πως αλλοιώθηκε γρήγορα το μακιγιάζ σου; Είναι λογικό, αν είσαι όλη την ημέρα πάνω από την κουζίνα και τους υδρατμούς, έξω στη ζέστη και πάνω από το barbeque να χαλάσει και να «λιώσει» το μακιγιάζ σου.

Ίσως παρέλειψες κάποια βασικά βήματα και έτσι κατέληξες να πηγαίνεις κάθε δύο ώρες στο μπάνιο για να φρεσκάρεις το make up σου. Δεν πειράζει, όμως! Εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε. Επειδή έρχονται κι άλλες γιορτινές μέρες και σίγουρα δεν θες να σε απασχολεί το θέμα «μακιγιάζ», έχουμε όλα τα tips που χρειάζεσαι.

Συγκεκριμένα, στην παρακάτω gallery βρήκαμε για εσένα πέντε μυστικά για να παραμένει αναλλοίωτο το μακιγιάζ σου σχεδόν για όλο το 24ωρο. Ναι, ναι γίνεται! Δεν είναι δύσκολο, αρκεί να τα ακολουθήσεις. Κάνε ένα scroll και… χρόνια πολλά και πάλι!

#1 Βάλε primer πριν το foundation. Πρόκειται για ένα ενυδατικό προϊόν, το οποίο βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας και δημιουργεί έναν τέλειο καμβά για το μακιγιάζ.

#2 Μην ξεχάσεις να ταμπονάρεις με μικρή ποσότητα πούδρας όλο το πρόσωπό σου μετά την εφαρμογή make up. Έτσι, το μακιγιάζ θα παραμείνει αναλλοίωτο όλη την ημέρα.

#3Χρησιμοποίησε κραγιόν μακράς διαρκείας, ώστε να μην έχεις καμία έγνοια να το ανανεώνεις διαρκώς.

#4 Μην ξεχάσεις το setting spray. Είναι το μυστικό των περισσότερων stars για πολύ μεγάλη διάρκεια του μακιγιάζ.

#5 Αντί για τη συμβατική μάσκαρα, επίλεξε μία αδιάβροχη. Έτσι, θα έχεις υπέροχες βλεφαρίδες, χωρίς μουτζούρες, όλη την ημέρα.


Πηγή: newslink.gr