Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Hailey Bieber: Αυτά τα προϊόντα χρησιμοποιεί για αψεγάδιαστη επιδερμίδα


Το διάσημο μοντέλο και σύζυγος του Justine, Hailey Bieber, είναι γνωστό για την αψεγάδιαστη επιδερμίδα και ομορφιά. Ποιο είναι τελικά το μυστικό της; Η ίδια εξομολογείται ότι χρησιμοποιεί καθημερινά δύο συγκεκριμένα προϊόντα που της προσφέρουν αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα!

Η Bieber μάλιστα φροντίζει να μοιράζεται συχνά με τους followers τα μυστικά της ομορφιάς της καθώς και τα προϊόντα που χρησιμοποιεί και ορκίζεται. Τελευταία μάλιστα αποκάλυψε τις φόρμουλες που χαρίζουν λάμψη στο δέρμα της. που τις έχει προτείνει η μητέρα της, Kennya Baldwin. Πρόκειται για τις κρέμες προσώπου και ματιών Bare Minerals Ageless Phyto-Retinol που περιέχουν το σπάνιο φυτό picao preto, που λειτουργεί όπως και η ρετινόλη που σημαίνει πως χαρίζει πλούσια ενυδάτωση στο δέρμα και απαλότητα χωρίς να δημιουργεί ερεθισμούς.

Το γνωστό μοντέλο ακολουθεί πιστά τις συμβουλές της μητέρας της η οποία προτιμά οργανικά προϊόντα, καθημερινά ενισχύει τον οργανισμό της με βιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής ενώ αποφεύγει την έκθεση στον ήλιο καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. «Αγαπάω πολύ την ηλιοθεραπεία αλλά προσπαθώ να κρατώ το πρόσωπο μου προστατευμένο. Κάθε φορά που βγαίνω από το σπίτι απλώνω αντηλιακή κρέμα με υψηλό δείκτη προστασίας ακόμη κι αν βρέχει» λέει η Bieber.

Κεντρική ιδέα λοιπόν αν θέλετε το δέρμα σας να μοιάζει με της Hailey: Σωστή ενυδάτωση προσώπου και ματιών πρωί και βράδυ συν αντηλιακή προστασία. Και κάτι ακόμη: Μην ξεχνάτε τον λαιμό και το ντεκολτέ.

Πηγή: http://morethanawoman.gr