Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

COLOUR BLOCKING: ΠΩΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΙΚΗ ΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ

 

Συνδυάστε δύο έντονα χρώματα μαζί και τραβήξτε όλα τα βλέμματα πάνω σας

Η Άνοιξη είναι γεμάτη χρώματα. Οι συνδυασμοί των χρωμάτων την εποχή αυτή είναι πραγματικά εντυπωσιακοί! Και όχι μόνο στη φύση αλλά και στο ντύσιμο μας.

Οι επιταγές της μόδας  μας καλούν να σετάρουμε δύο έντονα χρώματα μαζί. Τολμήστε να φορέσετε ρόζ με πορτοκαλί ή φούξια με θαλασσί. Αφήστε ελεύθερη τη φαντασία σας μπείτε στο απόλυτο παιχνίδι των χρωμάτων και των εντυπώσεων.

Φουξ με πορτοκαλί

Πρόκειται για έναν συνδυασμό που αυτή τη σεζόν θα τον δούμε παντού. Φαντάζει τολμηρός όμως είναι η απόλυτη τάση της σεζόν. Το φουξ και το πορτοκαλί είναι δύο χρώματα εξίσου έντονα και δυναμικά, ωστόσο συνδυάζονται μεταξύ τους απολύτως αρμονικά καθώς και τα δύο έχουν ως βάση τους το κόκκινο.

Instagram/vanessaborelli

Είτε επιλέξτε ένα φουξ μπλουζάκι και ένα πορτοκαλί παντελόνι, είτε ένα πορτοκαλί μπλουζάκι και ένα φουξ παντελόνι το αποτέλεσμα θα είναι εξίσου εκρηκτικό. Αν δεν είστε τολμηρή μπορείτε απλά να προσθέσετε πορτοκαλί στοιχεία, όπως για παράδειγμα μία υφασμάτινη ζώνη ή ένα τσαντάκι, σε ένα ροζ σύνολο.

Αν πάλι λατρεύετε το παιχνίδι των χρωμάτων συμπληρώστε το στιλ σας με μία τσάντα σε ένα έντονο  χρώμα στις αποχρώσεις του ουρανού ή του βυθού, όπως λόγου χάρη μπλε.

Μπλε με φουξ

Το μπλε και το φουξ θεωρούνται χρώματα συμπληρωματικά καθώς βρίσκονται το ένα ακριβώς απέναντι στο άλλο στην χρωματική παλέτα. Όπως μαρτυράει και το όνομά τους, τα δύο αυτά χρώματα δημιουργούν τον τέλειο συνδυασμό.

Μπορείτε να σετάρετε τα δύο χρώματα με όποιον τρόπο επιθυμείτε. Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη  και δοκιμάστε.

Πράσινο με πορτοκαλί

Αν ο συνδυασμός του μπλε και του φουξ δεν σας ταιριάζει, μπορείτε να δημιουργήστε το colourblocking στυλ σας σετάροντας δύο άλλα χρώματα που βρίσκονται απέναντι στη χρωματική παλέτα: το πράσινο και το πορτοκαλί.

Ένα μικρό μυστικό για να πετύχετε το τέλειο colour blocking  είναι οι αποχρώσεις των δύο χρωμάτων που θα επιλέξετε να έχουν την ίδια ένταση.

Κόκκινο με μπλε

Ένα κλασσικό και αγαπημένο σετάρισμα επιστρέφει στην πιο μοντέρνα εκδοχή του. Το κόκκινο θα δώσει την απαιτούμενη ένταση στα σημεία του σώματος που θέλετε, ενώ το μπλε θα πλαισιώσει ιδανικά την εμφάνισή σας.

Πορτοκαλί με μοβ

Δύο χρώματα που ίσως δεν θα μπορούσατε να τα φανταστείτε μαζί, ωστόσο δημιουργούν ένα υπέροχο σύνολο. Χρησιμοποιήστε το πορτοκαλί στα σημεία του σώματος σας που θέλετε και χρησιμοποιήστε το μοβ για να δώσετε περισσότερη έμφαση στην απόχρωση του πορτοκαλί.

Πηγή: vwoman.gr