Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΤΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΕΝΑ ΚΑΘΗΛΩΤΙΚΟ ΒΛΕΜΜΑ


 Μικρά μυστικά για να κάνετε τα μάτια σας να φαίνονται πιο μεγάλα και εντυπωσιακά.

Ένα και μόνο έντονο βλέμμα αρκεί για να μείνεις αξέχαστη, λέει ο σοφός λαός και έχει απόλυτο δίκιο. Εμείς συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε μικρά μυστικά για να τονίσετε τα μάτια σας κάνετε το βλέμμα σας ακόμα πιο εντυπωσιακό.

Χρησιμοποιήστε concealer για ένα βλέμμα φωτεινό

Τα παιχνίδια του φωτός είναι σημαντικά στην ανάδειξη των δυνατών σημείων του προσώπου μας. Το μυστικό για ένα βλέμμα πιο φωτεινό είναι το concealer. Χρησιμοποιήστε το όχι μόνο κάτω από τα μάτια για να καλύψετε τους μαύρους κύκλους, αλλά και σε όλα το κινητό βλέφαρο για να φωτίσετε το βλέμμα σας.

Έντονα φρύδια για έντονο βλέμμα

Τα φρύδια είναι η κορνίζα του προσώπου μας. Αν θέλετε το βλέμμα σας να γίνει πιο διαπεραστικό τονίστε τα φρύδια σας. Προσοχή μόνο στις υπερβολές γιατί σε αυτή την περίπτωση το αποτέλεσμα θα είναι ακριβώς το αντίθετο.Το βλέμμα σας δεν θα δείχνει διαπεραστικό, αλλά άγριο.

Μπεζ μολύβι στο κάτω βλέφαρο για να δείχνουν τα μάτια σας μεγαλύτερα

Τα μάτια σας μπορούν να “μεγαλώσουν” στη στιγμή ,αρκεί να χρησιμοποιήσετε ένα μπεζ μολύβι ματιών.
Εφαρμόστε το στην πάνω εσωτερική γωνία του ματιού, αλλά και στην κάτω εσωτερική γωνία μέχρι περίπου τη μέση του ματιού. Είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε μολύβι σε μπεζ και όχι σε λευκή απόχρωση, αν θέλετε το αποτέλεσμα να είναι φυσικό.

Μεγάλες βλεφαρίδες για εκφραστικά μάτια

Οι έντονες βλεφαρίδες δίνουν έμφαση στα μάτια. Αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ψεύτικές βλεφαρίδες, οι οποίες δίνουν ένα πραγνατικά πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε μεγάλη ποσότητα μάσκαρα και μην ξέχασε να τονίσετε και το κάτω μέρος των βλεφαρίδων.

Έτσι θα κάνετε το βλέμμα σας θα δείχνει πιο επιβλητικό καθώς  θα φαίνεται πως είναι στραμμένο προς τα πάνω.

Ήπιο κραγιόν, έντονο βλέμμα

Ένα ακόμα μικρό tip για να δείξει το βλέμμα σας καθηλωτικό είναι να κρατήσετε ήπια χρωματικά την περιοχή των χειλιών. Ιδανικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα lip-gloss σε nude απόχρωση.

Κάντε αφέλειες για να εστιάζουν όλοι στο βλέμμα σας

Οι αφέλειες όχι μόνο αναδεικνύουν την δυναμική εκδοχή του εαυτού μας, αλλά και το βλέμμα σας. Αν, ωστόσο φοβάστε να κάνετε αυτή την αλλαγή, μπορείτε να βρείτε σε πολυκαταστήματα αφέλειες-ποστίζ που εφαρμόζονται εύκολα στα μαλλιά σας και υπόσχονται να κάνουν το βλέμμα σας αξέχαστο

Πηγή: vwoman.gr