Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Meghan και Harry: Ο μυστικός τους γάμος δεν είναι νόμιμος


 Λίγο καιρό μετά από τη συνέντευξη που έδωσαν ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ στην Oprah Winfrey, ο τύπος ακόμη συνεχίζει να αναλύει τα όσα δήλωσαν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle. Το γεγονός αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς  για πρώτη φορά αναφέρθηκαν τόσες πληροφορίες για τη βασιλική οικογένεια και τη ζωή στο Παλάτι. Αυτές οι λεπτομέρειες προκάλεσαν μεγάλη αναστάτωση στα Ανάκτορα και οργή στην Βρετανία για το ζευγάρι, σε αντίθεση με το διεθνή Τύπο που στάθηκε στο πλευρό της 39χρονης πρώην πρωταγωνίστριας της σειράς Suits.

Η Meghan Markle μίλησε για τα δύο χρόνια που ήταν μέλος της βασιλικής οικογένειας και χαρακτήρισε τον εντυπωσιακό γάμο με τον πρίγκιπα Harry ως “θέαμα για τον κόσμο”. Η δούκισσα του Σάσεξ αποκάλυψε πως τρεις ημέρες πριν τον επίσημο γάμο παντρεύτηκαν σε μια τελετή που πραγματοποιήθηκε στην αυλή τους, με τον αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρι και χωρίς την παρουσία κόσμου, ανταλλάσσοντας όρκους αιώνιας αγάπης. Ήταν μια στιγμή μόνο για τους δύο, χωρίς να γνωρίζει κανένας το μυστικό.

Παρ΄όλα αυτά, αν παραβλέψουμε το ρομαντικό στοιχείο και το υπέροχο σκηνικό, ο γάμος αυτός δεν είναι νόμιμος όπως αναφέρει η Page Six, αφού σύμφωνα με την εκκλησία της Αγγλίας, για κάθε γάμο απαιτούνται τουλάχιστον δύο μάρτυρες για να μπορέσει να ισχύσει και επίσημα, αλλά και πρόσβαση του κόσμου σε περίπτωση ένστασης, κάτι που στην περίπτωση της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry δεν τηρήθηκε.

Πηγή: newslink.gr