Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΤΟ MAKEUP ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ LADY GAGA

             

από τη Ρένα Κάντζα

Όταν η Lady Gaga λανσάρισε τα δικά της καλλυντικά, με το όνομα Haus Laboratories, βρήκε την ευκαιρία να αποκαλύψει κάποια καλά φυλαγμένα μυστικά της στα social media. 

Όπως εκμυστηρεύτηκε σε εκατομμύρια followers,

καθώς μεγάλωνε δεν αισθανόταν όμορφη, ενώ της έλειπε εντελώς και η αυτοπεποίθηση. Η νεαρή Stefani Germanotta (το πραγματικό όνομα της Lady Gaga) πάλεψε πολύ για να την αποκτήσει και τότε, γεννήθηκε η Lady Gaga που όλοι ξέρουμε σήμερα. Πώς; Με τη μαγική δύναμη που ανακάλυψε ότι της δίνει το makeup.

 

Το makeup "έφτιαξε" τη Lady Gaga που ξέρουμε όλοι

Πριν από αυτή την αποκάλυψη  που άλλαξε τη ζωή της, θα σκεφτόταν κάποιος τη Lady Gaga σαν ντροπαλή; Μάλλον όχι, αφού σε κάθε εμφάνισή της ξεχειλίζει από άνεση και αυτοπεποίθηση. Η εικόνα της επικρατεί ακόμη και στα video της, όπου συνήθως περιβάλλεται από πολλούς ανθρώπους. 

Έμεινε κάτι από τότε; 

Και όμως, η ντροπαλή Stefani Germanotta δεν εξαφανίστηκε απλά, σαν να μην υπήρξε ποτέ. Σε μια σχετικά πρόσφατη συνέντευξή της, η Lady Gaga παραδέχτηκε ότι αισθάνεται πάντα "άσχημη" και χωρίς αυτοπεποίθηση, όταν πιστέψει η ίδια ότι δεν είναι όμορφη, όταν νοιώσει ότι δεν είναι όμορφη. 

Σύμφωνα με όσα εκμυστηρεύτηκε στο Allure, οι ανασφάλειες είναι στη φύση μας οπότε είναι φυσικό να τη στοιχειώνουν ακόμη όσα αρνητικά ένοιωθε σε πολύ νεαρή ηλικία. 

Οπότε,... τι κάνει κάτι τέτοιες "άχαρες" στιγμές; Έχει έτοιμη τη λύση που είναι πάντα εκεί και δεν την απογοήτεψε ποτέ: το makeup, που της δίνει υπερδυνάμεις διώχνοντας όλες τις αδυναμίες και τις ανασφάλειές της. 

Η αγάπη της για το makeup αποτέλεσε την έμπνευσή της για τη σειρά καλλυντικών Haus Laboratories

Κυριολεκτικά, ήταν η αγάπη της Lady Gaga για το makeup που την οδήγησε στη δημιουργία των καλλυντικών Haus Laboratories, μια σειρά που περιλαμβάνει lip liners, lip gloss, και shadow sticks, μαζί με πλήρη makeup kits, προϊόντα που διατίθενται ήδη και από το Amazon, όπως και από το eshop του brand, 

https://www.hauslabs.com/collections/shop-all .

Παρατηρώντας τη μεγάλη γκάμα των προϊόντων της, θα δούμε ξεκάθαρα ότι η Lady Gaga, φωτογραφημένη με makeup προϊόντα του brand της, λάμπει πραγματικά.