Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Ένα low bun και για την Κυριακή του Πάσχα


Η Olivia Palermo είναι μία από τις διασημότερες αλλά και πιο κομψές influencers. Κάθε post αλλά και εμφάνιση της γίνεται έμπνευση για όλες εμάς αφού ακολουθεί μεν τις τάσεις της σεζόν αλλά παράλληλα προσθέτει μια προσωπική πινελιά που αναβαθμίζει το look της με τον καλύτερο τρόπο.


 Όσον αφορά το beauty μέρος, αγαπάει πολύ τα smoky eye looks σε γήινες αποχρώσεις, το nude στα χείλη αλλά και το απαλό άγγιγμα του highlighter. Τα μαλλιά της έχουν το τέλειο μήκος. Εκείνο που δείχνει υπέροχο τόσο όταν τα αφήνει ελεύθερα και με κυματισμούς όσο και όταν αποφασίζει να τα μαζέψει. Αυτό ακριβώς έκανε και πριν από μερικές μέρες υιοθετώντας έναν απίθανο χαμηλό κότσο που θα σας ξετρελάνει. 

Πρόκειται για ένα braid low bun, chic και κατάλληλο για όλες τις ώρες της ημέρας και περιστάσεις. Είναι ότι ωραιότερο για το weekend που έρχεται ακόμη κι αν βγείτε απλά στο κέντρο για περπάτημα. 

Eίναι ανεπιτήδευτος, απλός και μπορείτε να τον φτιάξετε μόνες σας σε λίγα λεπτά. Πιάστε τα μαλλιά σας σε μια χαμηλή αλογοουρά, στηρίξτε τη καλά με ένα λαστιχάκι, δημιουργείστε μια πλεξούδα και στερεώστε τη με τσιμπιδάκια αφήνοντας τις τούφες που ενδεχομένως σας ξεφύγουν. 

Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε spray χτενίσματος για να κρατήσετε το low bun στη θέση του. Όσο πιο ανάλαφρο και messy είναι τόσο το καλύτερο. 



Πηγή: morethanawoman.gr