Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Kristin Davis και Jemma Rose Davis. Μητέρα και κόρη

 

από τη Ρένα Κάντζα

Η Kristin Davis καθιερώθηκε σαν ηθοποιός από τον ρόλο της σαν Charlotte York Goldenblatt στην τηλεοπτική σειρά Sea And The City και σαν Brooke Armstrong στη Melrose Avenue. Όμως, παρά την επιτυχία και την -κατά τα άλλα- λαμπερή ζωή της αντιμετώπισε προβλήματα

εθισμού στο αλκοόλ όπως πολλοί άλλοι συνάδελφοί της, ευτυχώς όμως με καλό τέλος για εκείνη μετά το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολούθησε.

Μάλιστα, πάτησε τόσο γερά στα πόδια της ώστε αισθάνθηκε έτοιμη για ένα πολύ μεγάλο βήμα στη ζωή της και μια εξ ίσου μεγάλη ευθύνη.

             

 Έτσι, το 2011 υιοθέτησε ένα μωράκι, που ονόμασε Gemma Rose Davis και λίγα χρόνια μετά, το 2018 και όταν η  Gemma ήταν επτά ετών υιοθέτησε, άλλο ένα μωράκι, αγόρι τη φορά αυτή. 

Αργότερα, σε συνέντευξή της, αφού αποκάλεσε τα παιδιά της,  δήλωσε αναφορικά με τα δύο παιδιά της.

Επειδή τα παιδιά μου είναι Αφρο-Αμερικανοί, αισθάνομαι ότι είναι καθήκον μου και δουλειά μου να κάνω όση έρευνα και όση δουλειά χρειάζεται και να χτίσω όσες γέφυρες είναι δυνατό για να ανήκουν στη μαύρη κοινότητα. Δουλεύω γι΄αυτό καθημερινά προσπαθώντας να διασφαλίσω το γεγονός ότι έχουν πρόσβαση σε αυτήν, ότι είναι κομμάτι της και ότι δεν είναι αποκομμένα από αυτήν. 

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι η ανατροφή μαύρων παιδιών άνοιξε τα μάτια της απέναντι στην προκατάληψη γύρω της. "Είναι άλλο πράγμα να το παρατηρείς να συμβαίνει και είναι άλλο πράγμα να συμβαίνει στο παιδί σου και να το περνάς προσωπικά", είπε με δάκρυα στα μάτια. 

 Επειδή νοιώθει τρομερή ευθύνη για τα παιδιά της, η Davis πήρε μαθήματα επάνω στη μαύρη κουλτούρα, ακόμη και μαθήματα αφιερωμένα στο στυλιζάρισμα των μαλλιών τους. 

Πριν υιοθετήσει τα παιδιά της, η Davis το σκέφτηκε πολύ καθώς αναρωτιόταν αν θα τα καταφέρει μόνη της. Όμως, από τα 30 της και μετά, η σκέψη ενός παιδιού ήταν καρφωμένη στο μυαλό της.

"Ένοιωθα ότι κάπου εκεί έξω υπήρχε ένα παιδί που περίμενε να γίνω η μητέρα του", είπε. "Ήταν μια περίεργη σκέψη, που δεν μπορώ να εξηγήσω", συμπλήρωσε. 

Όταν η Gemma έγινε 5 ετών, άρχισε να ζητάει ένα αδελφάκι και τότε η Davis απευθύνθηκε στο ίδιο πρακτορείο μέσω του οποίου βρήκε εκείνη.

"Τους είπα απλά ότι, η Gemma και εγώ έχουμε ανοίξει τις καρδιές μας και την πόρτα του σπιτιού μας, σε περίπτωση που υπάρχει κάποιο παιδάκι που μας χρειάζεται", είπε χαρακτηριστικά.

Και με δάκρυα στα μάτια, θυμήθηκε την ημέρα που ο γιος της έγινε το νέο μέλος της οικογένειάς της, κάνοντας την ευτυχία της μεγαλύτερη.

photos via google