Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Η JLO ΜΕ ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΥΦΙΚΟ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΟΜΙΝΙΚΟ. ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΩΣ ΝΥΦΗ!


 Η καυτή Λατίνα σούπερ σταρ ανήρτησε πριν από  λίγες μέρες στο instagram, μια φωτογραφία της με νυφικό, σε ένα παραμυθένιο γαμήλιο σκηνικό που στήθηκε για τις ανάγκες της νέας τής ταινίας. Και κάπως έτσι μας έφερε στο νου όλες τις  εμφανίσεις της στα σκαλιά της εκκλησίας

Πρόβες για το μεγάλο “ναι” φαίνεται πως κάνει η Jennifer Lopez, η οποία

παντρεύτηκε, για τις ανάγκες της νέας της ταινίας, φορώντας ένα αέρινο νυφικό σε ένα μαγικό σκηνικό, πλάι στην καυτή άμμο και κάτω από φοίνικες στον Άγιο Δομίνικο.

Είναι γεγονός πως τον τελευταίο καιρό βλέπουμε την JLo όλο και πιο συχνά με νυφικό. Και στην προηγούμενη της ταινία (η οποία γυρίστηκε το 2019 και θα προβληθεί λόγω πανδημίας το 2022),  στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον Owen Wilson, φοράει και πάλι νυφικό! Συγκεκριμένα,μία δημιουργία του κορυφαίου Λιβανέζου σχεδιαστή νυφικών Ζuhair Μurad.  Πρόκειται για ένα νυφικό που θα ζήλευε ακόμα και η Σταχτοπούτα. Μήπως, πάει κάπου το μυαλό σας όσον αφορά στον τίτλο της ταινίας; Σωστά μαντέψατε! Είναι «Marry me»!

Εκτός από τα εντυπωσιακά του κεντήματα, το συγκεκριμένο νυφικό διαθέτει και μία τεράστια ουρά που κάνει τη κάθε γυναίκα να νιώθει βασίλισσα.

Instagram/zuhairmuradprivate/

Ως «wedding planner» η σούπερ σταρ φόρεσε ένα κομψό  και σικ νυφικό για να παντρευτεί τον Τζάστιν Τσέιμπερς, τον οποίο βέβαια τελικά άφησε για τα μάτια του Matthew Mcconaughey.

Πηγή φωτογραφίας /Columbia pictures

Και μπορεί ο συγκεκριμένος κινηματογραφικός γάμος να μην εμπνέει κανένα ερωτευμένο ζευγάρι, το νυφικό που φόρεσε όμως αποτέλεσε πηγή έμπνευσης ακόμα και σε μία πραγματική πριγκίπισσα. Οι φήμες λένε πως το νυφικό της Megan Markle  ήταν μία δημιουργική αντιγραφή του συγκεκριμένου φορέματος.

Εσείς τι πιστεύετε;

Πηγή φωτογραφίας: Megan MarkleWINDSOR, (Photo by Ben STANSALL – WPA Pool/Getty Images)

Μια μοναδική, ρομαντική δημιουργία SaeYoung Vu Couture έντυσε νύφη τη Jennifer Lopez για μία ακόμα φορά, αυτή τη φορά για τις ανάγκες της ταινίας «Monster in Law».

Columbia pictures

Όσο για την εκτός της μεγάλης οθόνης ζωή, η Jennifer Lopez έχει κάνει 3 γάμους έως τώρα.

Με τον τραγουδιστή Marc Anthony, τον χορογράφο Cris Judd και με τον μάνατζερ Ojani Noa.

Το 1997 παντρεύτηκε τον Κουβανό ηθοποιό Ojani Noa σε ηλικία μόλις 28 ετών, μετά από πρόταση γάμου που της έκανε σε μια πίστα χορού. Το νυφικό της ήταν girlie και ρομαντικό με λαιμόκοψη, ενώ τα μικρά λουλούδια στα μαλλιά της χάριζαν μία διάθεση αθωότητας.

wedresearch.net/

Το Ιανουάριο του 2001,  ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, με το χορογράφος της, Cris Judd , φορώντας μια vintage δημιουργία Valentino, σε γραμμή Α με χαμηλή λαιμόκοψη και εντυπωσιακά μανίκια. H γαμήλια τελετή πραγματοποιήθηκε σε μια ιδιωτική κατοικία στην κορυφή του βουνού στην Καλαβασά της Καλιφόρνια.

Φορώντας ένα ονειρεμένο νυφικό Vera Wang με δαντέλα,  η Jennifer Lopez παντρεύτηκε το 2004, τον  Marc Antony, Ωστόσο φωτογραφικό υλικό δεν κυκλοφόρησε στην δημοσιότητα πλην κάποιον μακρινών φωτογραφιών που δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό people.

Βέβαια την είδαμε νύφη στο πλευρό του Marc Antony σε ένα ,όχι και τόσο κολακευτικό νυφικό, στο πλαίσιο της ταινίας  “El Cantante” όπου οι δύο τους συμπρωταγωνιστούσαν.

Πάντως οι φήμες λένε πως η JLo θα ξαναπεί για τέταρτη φορά:”I do” στον καλό της Alex Rodrigez.

Instagram/JLO

Γιατί όχι; Εξάλλου τα λευκά της πάνε πολύ! 

Πηγή: www.vwoman.gr