Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ: H ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ


 Ζεστό, χαρούμενο, φωτεινό! Το κίτρινο φέτος είναι τάση και ξέρουμε καλά το γιατί

Το κίτρινο είναι το χρώμα του νου και της διάνοιας, αλλά και της φετινής Άνοιξης. Οι χρωματολόγοι ισχυρίζονται πως φορώντας κίτρινο γινόμαστε πιο επικοινωνιακοί. Οι ειδικοί της μόδας, λένε πάλι, πως αν φορέσουμε κίτρινο φέτος, θα είμαστε εντός των επιταγών της.

Κίτρινο πουκάμισο

Η ιδανική επιλογή για να εντάξετε το κίτρινο στο στιλ σας είναι να κίτρινο πουκάμισο, το οποίο θα φωτίσει το πρόσωπο σας και θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά σας, ιδίως αν έχετε σταρένια επιδερμίδα. Φορέστε το με το αγαπημένο σας τζιν ή ακόμα και με ένα μαύρο παντελόνι.

 

Instagram/sincerelyjules

Μπορείτε πάνα να επιλέξετε μία πιο ήπια απόχρωση του κίτρινου, όπως για παράδειγμα το golden yellow, το χρώμα του μοναχού όπως ονομάζεται, αλλά και ένα κρεμ με βάση το κίτρινο.

Κίτρινο Floral φόρεμα

Μπορείτε να σκεφτείτε κάτι πιο Ανοιξιάτικο και δροσερό από ένα λουλουδάτο φόρεμα με βάση το κίτρινo; Το έφερε στο προσκήνιο ο οίκος Valentino και είναι γεγονός πως το αγαπήσαμε με την πρώτη ματιά.

Valentino

 

Instagram/loveshackfancy

Κίτρινο φόρεμα

Αν δεν αγαπάτε και τόσο τα floral, μπορείτε να επιλέξετε ένα κατακίτρινο φόρεμα για τις Ανοιξιάτικες εμφανίσεις σας .Το βασικότερα πλεονέκτημα του κίτρινου φορέματος είναι πως και μόνο λόγω χρώματος θα δείχνει άκρως εντυπωσιακό.

Αν θέλετε να δώσετε περισσότερο έμφαση στο κίτρινο χρώμα σας μπορείτε να το επιτύχετε με κίτρινες λεπτομέρειες στα τελειώματα.

Ο κορυφαίος Ιταλικός οίκος Valentino αγάπησε φέτος το κίτρινο τόσο πολύ που προτείνει ακόμα και για τα αντρικά κουστούμια την total yellow επιλογή.

Κίτρινα  αξεσουάρ

Σε περίπτωση που το κίτρινο σας φαντάζει πολύ τολμηρό, μπορείτε να επιλέξετε κίτρινα αξεσουάρ, όπως για παράδειγμα κίτρινα παπούτσια, μία κίτρινα τσάντα ή ένα κίτρινο φουλάρι, ακόμα και μια κίτρινη μάσκα!

 

 Πηγή: vwoman.gr