Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Τα πιο fresh Beauty Trends από τη FOREO για να λάμψετε την Άνοιξη!


Τα πιο fresh Beauty Trends από τη FOREO για να λάμψετε την Άνοιξη!

Μετά από πολλούς μήνες συνεχόμενων lockdown γεμάτων από μαραθώνιους ταινιών, πιτζάμες, μαγειρική στο σπίτι, αλλά και αρκετά ποτήρια κρασί… η άνοιξη ήρθε για να μας βάλει πίσω σε φόρμα! Προκειμένου να γίνει η ιδανική αρχή στην ομορφότερη εποχή του χρόνου, η FOREO, ο σουηδικός κολοσσός skin-tech, παρουσιάζει τις πιο hot τάσεις ομορφιάς ενόψει της άνοιξης του 2021:

Οι λέξεις- κλειδιά  

Το nude look αντιπροσωπεύει ένα από τα βασικά beauty trends της φετινής άνοιξης. Ξεχάστε το έντονο μακιγιάζ σε χειμερινές αποχρώσεις. Η λέξη-κλειδί για φέτος είναι το φυσικό, ελαφρύ μακιγιάζ σε συνδυασμό με καθαρή, αψεγάδιαστη επιδερμίδα.


 Η απόλυτη λύση για την περιποίηση της επιδερμίδας είναι το LUNA 3 της FOREO που προσφέρει μία ποικιλία στοχευμένων μασάζ σύσφιξης προσώπου, χάρη στα πολύ απαλά και αντιβακτηριδιακά silicone bristles. αλλά και τους παλμούς T-Sonic, χαρίζοντας πεντακάθαρη, εκτυφλωτικά φωτεινή και υγιή επιδερμίδα.

Λάμψη και φυσική ομορφιά: άλλες δύο λέξεις-κλειδιά. Για να αποκτήσετε ξανά το glow effect που χρειάζεστε για φέτος, εμπιστευτείτε τη φρεσκάδα των φυσικών συστατικών, αλλά και των superfoods. Ειδικά το έλαιο κάνναβης, προσφέρει ισχυρά καταπραϋντικά και ενυδατικά οφέλη στην επιδερμίδα, καθώς αποτελεί το απόλυτο must για την καθημερινή περιποίηση.

FOREO το γνωρίζει καλά και για αυτό με την ολοκαίνουρια μάσκα Cannabis Seed Oilκαταφέρνει να προσφέρει επαγγελματική περιποίηση ευεξίας προσδίδοντας λάμψη στη θαμπή, γεμάτη στρες επιδερμίδα. Με τη χρήση της έξυπνης συσκευής προηγμένης τεχνολογίας  UFO 2, η εμπειρία spa από το σπίτι γίνεται πραγματικότητα, καθώς αυτή η θαυμάσια θεραπεία προσώπου με βάση το έλαιο κάνναβης, το χαμομήλι και το μαγνήσιο θα χαρίσει την επιδερμίδα σας την λάμψη και την φρεσκάδα που χρειαζόταν.

Όλα τα προϊόντα FOREO είναι διαθέσιμα στο www.foreo.com και στην Ελλάδα αποκλειστικά στα Sephora.

Πηγή: www.topconcept.gr