Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΤΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ


 Φορέστε τα μαζί με το πιο λαμπερό σας χαμόγελο και εντυπωσιάστε

Η άνοιξη είναι εδώ και μας κλείνει πονηρά το μάτι. Είναι η εποχή που η διάθεση γίνεται πιο ανάλαφρη και έχουμε όρεξη για να αναδείξουμε τη θηλυκότητα μας. Τα ανοιξιάτικα φορέματα είναι η ιδανική επιλογή. Κομψά, θηλυκά και πάνω από όλα άνετα μας προκαλούν να απολαύσουμε την πιο όμορφη εποχή του χρόνου.

Floral  για να βάλουμε τη φρεσκάδα της  Άνοιξης στο στιλ μας

Την Άνοιξη παρουσία των λουλουδιών είναι έντονη παντού, ακόμα και στα φορέματά μας. Αυτή την Άνοιξη τα floral ήρθαν για να μείνουν. Είναι μία επιλογή διαχρονική που ταιριάζει ιδανικά σε όλες τις ηλικίες, καθώς προσδίδει μία φρεσκάδα στην εμφάνισή μας.

Ο γενικός κανόνας είναι πως όσο μεγαλύτερο είναι το μήκος του φορέματο , τόσο μικρότερο πρέπει να είναι το μοτίβο των λουλουδιών, ώστε το φόρεμα να μην μας προσθέτει οπτικά πόντους. Βέβαια, όπως κάθε κανόνας, έτσι κι αυτός, έχει τις εξαιρέσεις του. Τα floral φορέματα μπορούν να φορεθούν με flat, ψηλοτάκουνα, ακόμα και sneakers, ενώ αναδεικνύονται μοναδικά με εσπαντρίγιες.

Instagram/gemmatalbot

Φορέματα με  διαφάνειες για να να ανακαλύψουμε τη ρομαντική μας πλευρά

Η διαφάνεια φέτος είναι τάση. Είναι ένα στοιχείο που χαρίζει μία girlie διάθεση ενώ ταυτόχρονα προσφέρει μία νότα πολυτέλειας. Εκτός από πολύ άνετα τα φορέματα με διαφάνεια είναι ιδιαίτερα κομψά και αναδεικνύουν τη ρομαντική εκδοχή του εαυτού μας.

Instagram/Stylethegirl

Φορέματα σε έντονα χρώματα για να τραβήξουμε πάνω μας τα βλέμματα

Η Άνοιξη απαιτεί χρώμα και πάλι χρώμα! Τολμήστε ένα έντονο πορτοκαλί ,δοκιμάστε ένα χαρούμενο κίτρινο και αφήστε ένα γαλάζιο φόρεμα να σας παρασύρει στην ανοιξιάτικη διάθεσή του. Το πλεονέκτημα που έχει ένα φόρεμα σε έντονα χρώματα είναι πως από μόνο του είναι πολύ εντυπωσιακό και δεν απαιτεί ιδιαίτερη προσπάθεια στο styling.

Πολύχρωμα φορέματα για μία νότα αισιοδοξίας

Η μόδα στέλνει πάντα ένα μήνυμα χαράς, ελπίδας και αισιοδοξίας. Φέτος έχουμε την ανάγκη το μήνυμα αυτό να είναι πιο δυνατό από ποτέ, γι αυτό και τα πολύχρωμα φορέματα είναι η επιταγή της Ανοιξιάτικης μόδας. Χαρούμενα, αέρινα και εντυπωσιακά μας χαρίζουν μία εμφάνιση που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη.

Φορέματα με Animal Prints για μία δυναμική εμφάνιση

Τα animal prints ήρθαν για να επιβάλουν την παρουσία τους. Είναι μία αγαπημένη τάση της Άνοιξης, την οποία  θα δούμε και το Φθινόπωρο, καθώς είναι ένα στοιχείο που συμπεριέλαβαν οι περισσότεροι οίκοι στις pre-Fall συλλογές τους. To μοτίβο που επικρατεί είναι το leopard.Ενώ στα θετικά τους συγκαταλέγεται πως μπορούν να φορεθούν ακόμα και με flat παπούτσια.

Instagram/carodaur

Φουστάνι λευκό-Αγαπημένο και πάντα κλασσικό

Το σήμα κατατεθέν της έλευση της Άνοιξης είναι η εμφάνιση του λευκού στις βιτρίνες των καταστημάτων. Το λευκό φόρεμα  την Άνοιξη είναι πάντα διαχρονικό. Έχουμε πολλούς λόγους να το αγαπάμε, όμως ο κυριότερος είναι πως φωτίζει όσο κανένα άλλο χρώμα τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας.

 Πηγή: vwoman.gr