Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΡΕΣΚΑΡΙΣΤΕΙΤΕ ΦΥΣΙΚΑ!


 Μάθετε πώς με προϊόντα της μητέρας φύσης θα νιώσετε πιο φρέσκες και λαμπερές στη στιγμή

Είναι γεγονός πως όλες οι ημέρες δεν είναι ίδιες. Κάποιες μέρες ξυπνάτε φρέσκιες και λαμπερές. Κάποιες άλλες πάλι, είτε λόγω κούρασης, είτε λόγω κακού ύπνου, είτε λόγω καιρού, η εμφάνισή σας δεν είναι η επιθυμητή. Μην στεναχωριέστε, όμως. Η λύση για να αποκτήσετε και πάλι την χαμένη σας λάμψη και αυτοπεποίθηση βρίσκεται στην...

κουζίνα σας.

Παγάκια για να σβήσετε τα σημάδια της κούρασης

Και εκεί που ξυπνάτε το πρωί γεμάτη όρεξη και ζωντάνια, κοιτάζεστε στον καθρέφτη και αντικρίζετε τα σημάδια της κούρασης. Αν θέλετε να φρεσκαριστείτε γρήγορα, ακουμπήστε στο πρόσωπό σας μια σακούλα με παγάκια. Η χαμηλή θερμοκρασία έχει την ιδιότητα να συστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία και κατά συνέπεια να βελτιώνει τη κυκλοφορία του αίματος. Με αυτόν τον τρόπο «σβήνονται» τα σημάδια της κούρασης και το δέρμα φαίνεται αμέσως πιο ξεκούραστο και λαμπερό.

Προσοχή όμως! Μην εφαρμόσετε τα παγάκια απευθείας στο πρόσωπο σας γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να προκληθούν εγκαύματα. Τυλίξτε τα με ένα ύφασμα ή βάλτε τα σε μία σακούλα.

Πορτοκάλια και Λεμόνια για  αψεγάδιαστη επιδερμίδα χωρίς ατέλειες

Τα πορτοκάλια και τα λεμόνια είναι η κυριότερη πηγή βιταμίνης C. O ρόλος της βιταμίνης C στην παραγωγή κολλαγόνου είναι καθοριστική. Ο χυμός απο πορτοκάλια και λεμόνια- λόγω της βιταμίνης C-ενισχύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας, βελτιώνει την υφή του δέρματος και βοηθάει να υποχωρήσουν τυχόν σπυράκια ταχύτερα.

Πώς να φτιάξετε μάσκα αναδόμησης της στιγμής

Αναμίξτε μια κουταλιά της σούπας χυμό πορτοκαλιού και 1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού.
Απλώστε το μείγμα στο πρόσωπο σας και αφήστε το να δράσει όσο περισσότερο γίνεται. Μην ξεβγάλετε το πρόσωπο σας, απλά σκουπίστε με ένα στεγνό και καθαρό ύφασμα.

Προσοχή όμως! Είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε τη συγκεκριμένη μάσκα βραδινές ώρες, καθώς η ταυτόχρονη χρήση βιταμίνης C και έκθεση σε ηλιοφάνεια μπορεί να προκαλέσει δυσχρωμίες.


Μπύρα για λιγότερο λιπαρά και πιο υγιή μαλλιά

Αν τα μαλλιά σας είναι έντονα λιπαρά και δε φαίνονται τόσο υγιή εντάξτε στη ρουτίνα ομορφιάς σας το τρικ που χρησιμοποιεί η Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς. Η λαμπερή Ουαλή ηθοποιός πριν  ξεπλύνει τα μαλλιά της τα περιλούζει με μπίρα,την οποία αφήνει να δράσει ως μάσκα μαλλιών.

Η μπίρα είναι πλούσια σε βιταμίνες συμπλέγματος Β και αμινοξέα και έτσι ρυθμίζει το ph στο τριχωτό της κεφαλής, προσφέροντας λαμπερά και υγιή μαλλιά.

Λάδι καρύδας για να δώσετε λάμψη στο θαμπό σας δέρμα

Το λάδι καρύδας είναι μία πλούσια πηγή βιταμίνης Ε, μετάλλων και αντιοξειδωτικών. Γι’ αυτό και προσφέρει άμεσα βαθιά αναδόμηση της επιδερμίδας και βελτιώνει αμέσως την εικόνα του θαμπού δέρματος. Ο τρόπος χρήσης του συγκεκριμένου ελαίου είναι απλός. Απλώστε το λάδι καρύδας απευθείας στο πρόσωπό σας και αφήστε το να δράσει όσο περισσότερο γίνεται. Στη συνέχεια ξεβγάλετε το πρόσωπό σας με άφθονο, χλιαρό νερό.

Πλέον το λάδι καρύδας το βρίσκετε πολύ εύκολα, ακόμα και στα σούπερ μάρκετ. Αν το εντάξετε στις συνήθειες της καθημερινής περιποίησης του προσώπου σας, είναι σίγουρο πως θα το λατρέψετε. Δεν είναι τυχαίο που το ινδικό όνομα του κοκκοφοίνικα είναι «το Δέντρο της Ζωής».

\

Πηγή: vwoman.gr