Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ… ΕΝ ΛΕΥΚΩ

 


Πώς να φορέσετε το λευκό παντελόνι και να κλέψετε τις εντυπώσεις

Η Άνοιξη επιβάλει να πετάξουμε τα σκούρα και μουντά χρώματα του χειμώνα και να ντυθούμε πιο χαρούμενα και φωτεινά. Μία από τις πιο διαχρονικές τάσεις της ανοιξιάτικης μόδας είναι το λευκό παντελόνι.

Σικ και κομψό και πάντα διαχρονικό φοριέται όλες τις ώρες της ημέρας και συνδυάζεται με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, χαρίζοντας πάντα ένα άρτιο στιλιστικό αποτέλεσμα.

Λευκό Τζιν  Παντελόνι

Μια ιδιαιτέρως στιλάτη  και  ταυτόχρονα μοντέρνα επιλογή είναι το διαχρονικό λευκό τζιν, το οποίο μπορείτε να συνδυάσετε με τοπ σε διάφορα χρώματα, καθώς ως γνωστόν: το λευκό ταιριάζει με όλα. Δοκιμάστε να το φορέσετε με ένα τοπ με ρίγες σε διάφορα χρώματα για μία εμφάνιση που σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητη.

Instagram/rocky_barnes

Για μία ακόμα πιο προχωρημένη εμφάνιση επιλέξτε ένα λευκό τζιν με έντονα σχισίματα. H λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά είναι να κρατήσετε ένα λευκό τσαντάκι, στην ίδια απόχρωση με το παντελόνι σας.

Instagram/sincerelyjules

70’s λευκό παντελόνι καμπάνα

Η δεκαετία του 70 επιστρέφει δυναμικά. Τα παντελόνια -καμπάνα  σε λευκή απόχρωση γίνονται και πάλι must. Αν επιλέξετε ένα total white σύνολο, με λευκό παντελόνι που έχει  έντονες επιρροές από τη δεκαετία του 70 είναι σίγουρο πως το ντύσιμό σας θα αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης και πηγή έμπνευσης.

Instagram/victoriabeckham

Μπορείτε επίσης να σετάρετε το λευκό , ψηλόμεσο παντελόνι σας με με ένα λευκό πουκάμισο,  με βαθύ ντεκολτέ, που δένει την μέση αν θέλετε να κάνετε τη διαφορά.

Αθλητικό λευκό παντελόνι

Την φετινή Άνοιξη η άνεση πρωταγωνιστεί. Επενδύστε, λοιπόν σε ένα λευκό αθλητικό παντελόνι, το οποίο θα σας χαρίσει άνεση και ιδιαίτερο στιλ. Μπορείτε να το φορέσετε από τους πρωινούς σας περιπάτους, μέχρι και στην εργασία σας μία χαλαρή μέρα.  Στα θετικά του συγκαταλέγεται πως ταιριάζει τέλεια με sneakers και flat παπούτσια.

Instafram/Camilacoehlo

Μη διστάσετε να πάρετε μαζί σας μία μεγάλη, βραδινή τσάντα, η οποία θα προσδώσει έναν πιο επίσημο τόνο στην εμφάνισή σας και θα κάνει το ντύσιμό σας λίγο πιο βραδινό.

Ψηλόμεσο, φαρδύ λευκό παντελόνι

Είναι το παντελόνι που ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους και κολακεύει όλες τις γυναίκες. Το ψηλόμεσο παντελόνι δημιουργεί μία πιο λεπτή εικόνα της σιλουέτας, ενώ το λευκό χρώμα χαρίζει μοναδική κομψότητα στο στυλ.

Instagram/ Olivia Palermo

Ένας πολύ όμορφος τρόπος να  συνδυάσετε το ψηλόμεσο, λευκό παντελόνι σας είναι με ένα θηλυκό πουκάμισο, με λευκή βάση, φορεμένο από μέσα.

Στενό Λευκό Υφασμάτινο

Αν θέλετε να είστε φινετσάτη και κομψή το λευκό στενό παντελόνι  είναι η ιδανική επιλογή. Μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα σακάκι μονόχρωμο η ριγέ για τις εμφανίσεις σας στο γραφείο.

instagram/martitamgd

Μπορείτε επίσης να το ταιριάξετε με τη ζακέτα και τα μαύρα μποτάκια σας προσδίδοντάς του μία πιο ροκ και ανάλαφρη διάθεση.

Instagram/martitamgd

Φαρδύ ή στενό. Τζιν ή υφασμάτινο.  Το λευκό παντελόνι θα γίνει το αγαπημένο ρούχο της γκαρνταρόμπα σας για τη φετινή Άνοιξη.  

Πηγή: vwoman.gr